Ahhoz, hogy az évek múlásával még ötven év elteltével is jól nézzünk ki és jól is érezzük magunkat a bőrünkben, az egészséges táplálkozás és a rendszeres testedzés mellett a következetes természetes bőrápolás az, amire szükségünk van.

Mi is pontosan az öregedésfékezés, azaz a korábban anti-ageing-nek nevezett szépségápolás?

Az egészséges életmód fontos szerepet játszik a magabiztosság és a megjelenésünk szempontjából, ami magába foglalja a mindennapos bőrápolást és bizonyos életkorba belépve azon belül még egy kis pluszt is. Elmúltak már azok az idők, amikor a műtét, az arcplasztika volt az egyetlen módja az idő visszaforgatásának. Az természetes eredetű age control, azaz bőrfiatalító vagy az age defence angolos megnevezéssel kapható bőr öregedést mérséklő bőrápoló megoldások terén elért figyelemre méltó fejlődésnek köszönhetően, soha nem volt ilyen egyszerű a ragyogó, fiatalos bőr elérése.

Az öregedésmérséklő, azaz anti-ageing bőrápolás az öregedés megjelenésének és előre haladásának lassítása, leállítása vagy akár a bőr életkori állapotának 5-10 éves visszafiatalításához vezethet. Tisztán tudomány és gyógynövényismeret klinikai hatóanyagvizsgálatokkal alátámasztva a biokozmetikumok alkalmazásával. Nem pedig valami varázslat. 

Vannak olyan értékes gyógynövények és algák, amelyek megfelelő koncentrációban és kombinációban meglepően szép eredményeket adnak a kúraszerű 8-10 hetes használattal.

Az anti-ageing lényege, hogy segítsen nekünk elegánsan, szépen öregedni, lévén a szép bőr segít helyreállítani önbizalmunkat, hogy nagyszerűen érezzük magukat, mind a megjelenésünk, mind az ezzel kapcsolatos az érzéseink terén.

Melyek az öregedés nem túl vonzó és látható jelei? Amelyeket a tudatos, az életkorunknak megfelelő természetes eredetű, anti-ageing hatóanyagokban gazdag kozmetikumokkal évekkel elodázhatunk?

A menopauza, hormonális változások a bőr vízmegőrző képességéért és a rugalmasságáért felelős rostok az ép kollagén és elasztin szálak képződésére és megőrzésére is előnytelenül hatnak!

-          Mély ráncok a homlokon és a szemöldökök között

-           Mélyülő mosolyvonalak

-           Sérült bőrbarrier (a bőr védőgátja)

-           Szarkalábak

-           Öregségi barna pigmentált foltok

-           Petyhüdt, megereszkedett bőr, sőt esetleg kitágult hajszálerek is megjelenhetnek.

A BIOLA kínálatában könnyedén megtalálja azokat a természetes kozmetikumokat, amelyek segítségével éveket letagadhat a valós korából. Csak rendszeresen használni kell őket és a hatás garantáltan nem marad el!

Öko Tipp: Ne dobd el a használt kávézaccot! ♻️ Használd fel a kertedben vagy növényeid tápanyagellátására. A kávézacc kiváló komposztanyag, ami segít fenntartani a talaj tápanyagtartalmát. 

Amikor kávét vásárolsz, válaszd a fenntartható termesztésből származó kávészemeket. ☕ Keresd a minősített őstermelői, fair trade vagy biokávékat, amelyek támogatják a környezetvédelmet és a kávétermelők méltányos megélhetését.