Menü
Bevásárló kosaram

Rólunk


A BIOKOZMETIKUMOK SZERETHETŐ VILÁGMÁRKÁJA

Küldetésünk: A természet szépítő erejének legjavát adjuk Önnek!


Mivel érdemeltük ki a vásárlóink és üzletfeleink bizalmát?

    Kiemelkedő minőségű bevált kozmetikai termékek.

    Minden bőrtípusra, minden korosztály számára, arc- és testápoló kozmetikai termékek továbbá fürdőkészítmények széles választéka.

    Kecskeméten fejlesztett és gyártott termékeket készítünk, amiknek az alapanyagai nagyrészt Magyarországon termelt növényi összetevők. 

    Családi tulajdonú vállalkozásként fejlesztünk és gyártunk kozmetikumokat. 

    Honlapcímünk és áruházunk, ahol közvetlenül a Gyártótól vásárolhat: www.biola.hu

Állatkísérleteket - mivel személyes és szakmai hitvallásunkkal összeférhetetlen - soha, egyetlen termékünk kapcsán sem végeztünk és nem is fogunk.


Miért olyan hatásosak a BIOLA termékek?

    Sok különböző gyógynövényt használunk a termékeinkben és magas hatóanyag tartalmú kozmetikumokat gyártunk.

    Hatékony termékek –Komplex támogatás számos (450) gyógynövény és természetes hatóanyag segítségével 


Mitől jobb választás a BIOLA?

    Fejlett és folyamatosan tovább tökéletesített (innovatív)- Ötvözi a tudományos bőrgyógyászati és biokémiai eredményeket és a tradicionális szépségápolást, támogatva az ember, a természet és a környezet egészségének tudatos megóvását 


Tanúsítványaink a kiemelkedő minőség szavatolására:

    A magyar Biokontroll Nonprofit Hungária Kft. (HU-ÖKO-01) mint tanúsító szervezet egyik teljesítendő feltétele az, hogy a BIO termékek 90 % mezőgazdasági termelésből származó összetevőinek 95 %-a tanúsított Bio-nak kell lennie. (Ez eltér több európai tanúsító szervezet feltételeitől, néha négyszer több hatóanyagot megkövetelve).A Demeter International e.V.  www.demeter.net által tanúsított biodinamikus kozmetikumok gyártását 2009-ben kezdtük.Az egyik professzionális termékcsoportunk a BDIH-IONC által a 2016. évtől tanúsított COSMOS NATURAL és COSMOS ORGANIC minősítésű.

    


A natural skin care típusú Naturissimo termékeinkben 10-35 % közötti a tanúsított bio összetevők aránya. 

Otthoni felhasználásra és szakipari (professzionális) felhasználásra az európai kozmetikai termék adatbázisában (CPNP) több mint 500 féle termékünk van rögzítve.


ISO 9001:2015 Minőségirányítási Szabvány alapján működik a vállalkozásunk.BIOLA TÖRTÉNETE

A cégalapító ügyvezető: Dr. Gyovai Viola


Okleveles biológus, a Magyar Tudományos Akadémia kandidátusa.

Jelenleg is szállítunk a magyarországi, szlovákiai, romániai, litvániai és más európai forgalmazási területen túl észak amerikai szállodák részére a kanadai nagykereskedelmi üzletfelünkön keresztül termékféleségenként átlagosan 4000 darabtól 6000 darabig jó néhány általunk fejlesztett kozmetikumból, ami a visszatérő vásárlók megelégedettségére szolgál a Natural, Bio és Biodinamikus kategóriákban is már három földrészen: összesen 11 különböző országban.


1. Magyar Termék Nagydíj (2015) a my SPRIT skincare by BIOLA Organic Professional termékekkel.2. European HEALTH & SPA AWARDS (2015)-BEST PRODUCT INNOVATION kategória győztes a my SPRIT skincare by BIOLA Organic Professional termékekkel.3. Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Innovációs díja 2012-ben, a magyar gyógynövények felhasználásával gyártott világszínvonalú natúr és biokozmetikumok kifejlesztéséért. 


4. Harper’s BAZAAR magazin malajziai kiadásának Beauty Awards 2015 versenyén, a 150 legjobb kozmetikai termék között előkelő helyett ért el a BIOLA Bio kökény arctej (BIOLA Organic Blackthorn Cleansing Milk) és a legjobb lett a Milk / Cream Cleanser kategóriában.


5. A BIO Levendula baba fürdető The Natural Health Expo2016 - Dublin kiállításon a legjobb TOP 3 bőrápolási terméke közé választották.The University of Texas at Austin [IC2 Institute] és a ValDeal Zrt 2008-as projektversenyén a 28 legígéretesebbnek tartott szellemi alkotás közé jutott Dr. Gyovai Viola az első magyarországi organikus arc és testápoló BIOLA kozmetikai termékcsalád kifejlesztéséért.


Cégünk jogelődje 1990-ben alakult (pontosan 1990. aug. 15-én), 2011-től BIOLA Biokozmetikai Kft., névvel kozmetikai és testápolási cikkek fejlesztésére és gyártására specializálódott. Dr. Gyovai Viola a cég vezetője, okleveles biológus, a Magyar Tudományos Akadémia kandidátusa 1985 óta fejleszt kozmetikumokat. Ötvözi a tudományos és a hagyományos szépségápolást, támogatva az ember, a természet és a környezet egészségének tudatos megóvását.


Dr. Gyovai Viola így mesél a kezdetekről: 

"Édesapám kislány koromban sok történetet mesélt a gyógynövények csodáiról. Érdeklődve hallgattam, ahogyan a természet iránti különleges tiszteletével elmondta a tapasztalatait.

Ekkor kezdődött az elhivatottságom és tudtam, hogy a gyógynövények szépségápolási és bőrgyógyászati célú alkalmazásával kell foglalkoznom! Az első megdöbbenésem: az első ajándékba kapott arcápoló kozmetikai termék használata mellett hirtelen az arcom teljes felülete begyulladt. A következő három hónapban elmentem kozmetikushoz, bőrgyógyászhoz, de nem használt. Ekkor a gyógynövények szépítő erejéhez fordultam segítségért. Egy hónap múlva már látszott az eredmény és ekkor döntöttem el, hogy ehhez a csodához másokat is hozzásegítek. Kedves szabadidős időtöltésimmé váltak a tudományegyetem biológiai szakának elvégzése után a kozmetikai hatóanyag kompozíciók és termékreceptúrák fejlesztése. Doktori disszertációm folytán sokféle számomra meglepő szakmai kísérleti eredményt olvastam a kozmetikai alapanyagokkal kapcsolatban. Ekkor döbbentem rá arra, hogy rögtön nem érdemes a vegyészet összes új csodáját a bőrápoló termékekbe bedolgozni. Továbbá az is összeállt bennem, hogy a termékek fejlesztésekor rendkívül fontos figyelembe venni mind a hatóanyagok hosszan tartó bőrgyógyászati, toxikológiai eredményeit, mind a népgyógyászati tapasztalatokat. 

A natúr és a biokozmetikumokkal kapcsolatos feltételrendszereket tanulmányozva rá kellett jönnöm arra, hogy komoly okai vannak annak, hogy milyen anyagokat célszerű kerülni az ilyen bőrápoló termékek kifejlesztése során toxikológiai és bőr élettani szempontból, az élő környezetünk megóvásáról nem is beszélve. Ekkor vált meggyőződésemmé, hogy az emberek számára gyógynövényekből a lehető legtermészetesebb, legtisztább hatóanyagokat akarom adni, azért, hogy az egészséges bőrállapotukat megőrizhessék, helyreállíthassák. Szeretném mindezt azzal a lelkesedéssel és jó szándékkal megvalósítani, amit édesapámtól örökségül kaphattam, amiért mindig hálás leszek. 

Lelkes és elhivatott csapatot gyűjtöttem magam köré, akik a bio alapanyagokat termelő gazdáktól, a környezettudatos kozmetikumgyártó munkatársakon át a környezettudatos kereskedőkig szinte egy családként járulnak hozzá a közös célkitűzésekhez. Mi mindannyian elhivatottak vagyunk a természetes hatóanyagokban gazdag kozmetikumok iránt, azzal a céllal, hogy szolgáljuk az emberek természetes úton történő szépülését."