Menü
Bevásárló kosaram
Peeling/bőrradír

Nem csak a víz- és zsírhiányos érett, hanem az aknés bőrön is fontos a peelingezés. Különös fontossága van annak, hogy az elöregedett, bőrhámsejteket leradírozzuk. Ilyen módon a hatóanyagok sokkal könnyebben tudnak bejutni a bőrbe, táplálva, feszesítve, hidratálva azt. Ilyenkor nem mindegy, hogy természetes hatóanyagok, bőrbarát konzerválóanyagok felhasználásával készült natúr vagy biokozmetikumok, vagy pedig erős kemikáliákat tartalmazó - úgynevezett - vegyi szemlélettel formulázott kozmetikumok kerülnek a bőrre. A parabénmentes és szintetikus illatanyagoktól mentes kozmetikumok, valamint a műanyag peelingező szemcséktől mentes kozmetikumok alkalmazása a célszerűbb megoldás. A biokozmetikai megoldások közül a zsíros és kombinált bőrtípusra Bio Mandulás Peeling & Maszk-ot javasoljuk.

A mandulás peeling szalicilsav és gyümölcssav tartalma eltávolítja az elöregedett felső bőrhámsejteket, míg a vitalizáló növényi összetevői a fiatalosan üde bársonyos bőr kialakulását tápanyagokkal is segítik. A zsíros, problémás bőrön nagy segítséget jelent, ha a faggyú folyamatosan tud ürülni és így tisztulni tud az arcbőr, ezért gyümölcssavas peelingeket, vagy gyógynövények és zöldségek megfelelő kombinációjával előállított radírokat alkalmazunk. A Minit Peeling & Maszkban a zsíros és kevert bőr számára fontos bőrregeneráló gyógynövénykivonatok és növénydarabkák is vannak.

A víz- és zsírhiányos bőrre, ha gyümölcssavakra érzékeny, akkor a Vanilia-Bambusz Bőrmegújító Arcradír-t és a Narancsvirág & Borostyán Peeling-et ajánljuk, amely az érzékeny bőr kíméletes radírozását hatékonyan elvégzi és előkészíti a bőrt a tápanyagok befogadására.


A BIOLA és NATURISSIMO peelingeink cellóz-, mandula-, csipkebogyómag finom őrleményével készülnek. Nem tartalmaznak műanyag polírozó szemeket, mert fontosnak tartjuk az élővizek védelmét.

Peeling/bőrradír

Termék összehasonlítás0
Cikkszám: OLYS941HU100
Tejsavas peeling, amely mechanikailag a köles őrlemény szemcséivel fokozza az elöregedett hámréteg eltávolítását. Az aranyvesszőfű és a gyulladáscsökkentő hatásáról ismert cickafarkfű kivonata elősegíti a bőr nyugtatását. A borsmenta illóolaja és a csalán kivonata támogatja a salaktalanítási folyama..
Cikkszám: EVP004EN50
A száraz és gyümölcssavakra érzékeny bőr kíméletes polírozó arcradírja, amely mechanikai peeling. Alkalmazása: A megtisztított nedves bőrfelületre gyengéd, körkörös mozdulatokkal polírozva közepes vastagságú rétegben felvisszük a krémpeelinget. Három perc hatóidő után ismét megnedvesítjük, óvatosan..
Cikkszám: EVP062EN150
A zsíros- és kevert bőrre ajánlott, mandulahéj őrleménnyel és kaolinnal gyengéden polírozó bőrradír. Az aloe, sütőtök és uborka hatóanyagai a hidratált bőrállapot megőrzését támogatják. A tigrisfű, az édesgyökér valamint a spanyol zsálya magjának kivonata az E-vitaminnal elősegíti a bőrregenerációs ..
Cikkszám: BIOLA958HU100
A bársonyosan selymes, üde, fiatalos bőrt „megalapozó” tanúsított bio peeling!A vízhiányos, valamint a kevert bőr elöregedett felső bőrrétegének költséghatékony eltávolítására szolgál a biokozmetikai alkalmazásban. A papaja kivonatának enzime és a cellóz őrlemény hatékonyan eltávolítja az elörege..
Cikkszám: NAP708HU50
Gyümölcssavas, tejsavas peeling, amelyet elsősorban a tág pórusú, száraz és kevert bőrtípusnál ajánljuk havonta vagy kéthetente professzionális használatra. Három év alatti gyermeken nem alkalmazható! Alkalmazása: Célszerű az arctejjel letisztított bőrre közepes vastagságban kenni, majd a 15-1..
Cikkszám: NAP708HU200
Gyümölcssavas, tejsavas peeling, amelyet elsősorban a tág pórusú, száraz- és kevert bőrtípusnál ajánljuk havonta vagy kéthetente professzionális használatra. Három év alatti gyermeken nem alkalmazható!• Alkalmazása: Célszerű az arctejjel letisztított bőrre közepes vastagságban kenni, majd a 15-17 p..
Cikkszám: NAP826HU150
Gyümölcssavas, tejsavas peeling, amelyet elsősorban a tág pórusú, kevert bőrtípusnál illetve zsíros bőrre ajánljuk havonta vagy kéthetente professzionális használatra. A peelingezést követően a bőr pH-jának helyreállításáról gondoskodni kell, gyengén bázikus arctonik segítségével. Három év alatti gy..
Cikkszám: NAP709HU150
Kevert típusú és zsíros-problémás bőrre ajánlott, finoman polírozó zsurló őrleményes, gyengén bázikus, a bőr pórusait mélyen tisztító peeling. A spirulina alga nyomelemekben gazdag, valamint a bőrregenerációt támogató körömvirág, és orvosi somkóró kivonatát is tartalmazza az arcradír. A grapefruitma..
Cikkszám: BIOLA868HU100
száraz és érzékeny bőrreA száraz és gyümölcssavakra érzékeny bőr kíméletes polírozó arcradírja. Anti-ageing és rejuvenáló-bőrfeszesítő arckezelésekhez ajánljuk, mint antioxidánsokban gazdag mechanikai peelinget. Alkalmazása: A megtisztított nedves bőrfelületre gyengéd, körkörös mozdulatokkal polír..
Cikkszám: BIOLA834HU100
Alkalmazása: A megtisztított nedves bőrfelületre közepes vastagságban gyengéd, körkörös mozdulatokkal polírozva felvisszük a peelinget. Két perc hatóidő után ismét megnedvesítjük, és átdörzsöljük a bőrfelületet, majd lemossuk vízzel.Szembe és nyálkahártyára jutását kerüljük el! Gyermekek elől elzár..
Bio mandulás peeling & maszk - 50 ml
Sikertermék
Cikkszám: BIOLA803HU50
A peelinget 7-14 naponta célszerű alkalmazni, így üde, bársonyos bőrfelület kialakulását segíti az arcon és a dekoltázson is.A bio mandulás peeling & maszk minősített biokozmetikum. ÖSSZETEVŐK/INGREDIENTS (INCI): AQUA, SALVIA OFFICINALIS EXTR.*, MELISSA OFFICINALIS EXTR.*, STELLARIA ME..
Cikkszám: EVY029HU50
Alkalmazása: Kéthetente a megtisztított nedves bőrfelületre gyengéd, körkörös mozdulatokkal polírozva közepes vastagságú rétegben felvisszük a krémpeelinget. Az 5-7 perc hatóidő után ismét megnedvesítjük, óvatosan átdörzsöljük a bőrfelületet, majd alaposan lemossuk bő vízzel.ÖSSZETEVŐK/INGREDIENTS..
Cikkszám: BIOLA833HU100
Alkalmazása: a megtisztított arcfelületre közepes vastagságban visszük fel, és 10-12 perc múlva bő vízzel lemossuk.Professzionális alkalmazásra! *= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnakTanúsítja: BIOKONTROLL HUNGÁRIACsak ..
Bio vadvirág bőrmegújító peeling - 50 ml
Sikertermék
Cikkszám: BIOLA931HU50
Alkalmazása: 7-10 naponta a megtisztított nedves bőrfelületre gyengéd, körkörös mozdulatokkal polírozva közepes vastagságú rétegben felvisszük a krémpeelinget. Az 15-20 perc hatóidő után ismét megnedvesítjük, óvatosan átdörzsöljük a bőrfelületet, majd alaposan lemossuk bő vízzel.ÖSSZETEVŐK/INGREDIEN..
Cikkszám: NAP764HU150
Professzionális, gyengén bázikus mechanikai peeling.Kevert- és zsíros bőrre hölgyeknek, cellulóz őrleményes, gyengén bázikus professzionális mechanikai peeling, arcradír.  A csipkebogyó, a zsurló, cickafarkfű kivonatával segíti a bőrregenerációt. A megfelelő bőrhigiéniás állapotot a citromfű, é..
Cikkszám: NAP729HU150
Elsősorban a normál és a száraz érett bőrre ajánljuk. PROFESSZIONÁLIS ALKALMAZÁSRA! Alkalmazása: Az arctejjel vagy arclemosóval áttörölt bőrfelületre a szokásos vastagságban visszük fel és néhány körkörös mozdulattal bedörzsöljük az arc, dekoltázs, kéz, könyök kezelendő bőrfelületére. Az 5-7 perce..
Cikkszám: NAP693HU150
• bio homoktövis és bio édesgyökér kivonatokkal.Az érzékeny bőr kíméletes papaya enzimes peelingje, amely a finomszemcsés kaolinnal is polírozza a fellazított hámréteget. Az aranyvesszőfű-, mimóza-, édesgyökér- bőrnyugtató hatóanyagaikról ismert kivonatok, valamint a panthenol és az E-vitamin segíti..
Minit peeling & maszk - 35 ml
Sikertermék
Cikkszám: NAT040HU35
Alkalmazása: Célszerű a peelingező gélmaszkot a megtisztított nedves bőrre kenni, majd a 15-17 perc hatóidő elteltével vízzel lemosni. Elsősorban a zsíros és kevert bőrtípusra ajánljuk. Használatát két hetente egy alkalommal javasoljuk!Három év alatti gyermekektől elzárandó! *= az összetevőkben (I..
Cikkszám: ONS002HU50
Alkalmazása: Célszerű a peelingező krémet a megtisztított, nedves bőrre kenni, majd körkörös mozdulatokkal nedves kézzel 3-5 percig polírozzuk az arc és dekoltázs bőrét és bő vízzel ezután lemosandó. Használatát 10-14 naponta ajánljuk.*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellen..
Cikkszám: NAP722HU150
Manikűrözést követően, vagy a friss zöldségekkel, gyümölcsökkel végzett háztartási munkákat követően előnyösen alkalmazható mélytisztító kézradír. • Alkalmazása: A bőrfelületre közepes vastagságban visszük fel és néhány percig körkörös mozdulattal bedörzsöljük a kéz, könyök ápolandó bőrfelületére...
Cikkszám: NAP751HU500
Alkalmazása: a megtisztított, nedves testfelületre közepes vastagságban visszük fel polírozó mozdulatokkal, nedvesítve. A test peeling esetén 15-20 perc hatóidő után bő vízzel polírozó mozdulatokkal lemossuk/lezuhanyozzuk. Szembe, nyálkahártyára ne kerüljön!*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megj..
Cikkszám: NAP719HU200
Hatékony gyümölcssavas, tejsavas peeling, amely az arcra és a testre is alkalmazható. Az elöregedett felhám megújítását elősegítő professzionális peelingezéshez ajánljuk kevert és kissé vízhiányos bőrre. Alkalmazása: A szokásos közepesen vastag rétegben felvisszük, majd arcról 8-10 perc múlva, a te..
Cikkszám: OLYS913EN50
Alkalmazása: a megtisztított nedves arcfelületre közepes vastagságban visszük fel körkörös polírozó mozdulatokkal. Gyengéden átdörzsöljük a bőrfelületet, majd 8-10 percig a bőrön hagyjuk, ezután bő vízzel lemossuk.ÖSSZETEVŐK/INGREDIENTS (INCI): VITIS VINIFERA FR. J.**, KAOLIN, AQUA, LINUM USITATIS..
Cikkszám: NAP786HU150
MECHANIKAI PEELING PROFESSZIONÁLIS ALKALMAZÁSRA!Ásványvízzel a kezelés előtt frissen hígítandó porkeverék! Alkalmazása: A száraz spatulával kivett 40 g őrleményhez 60 - 80 g ásványvizet, vagy szezámolajat keverünk. Majd ezzel a pasztával átpolírozzuk az ápolandó bőrfelületet. A bőrfelület polír..
Tételek: 1 - 24 / 28 (2 oldal)
16 Mar Ünnepi szakmai konferencia 2023.
0 114
Hosszú évek kihagyása után ismét megrendezzük a BIOLA ünnepi szakmai konferenciáját! A kozmetikusoknak szóló rendezvényen kiemelt szerepet kapnak a biokozmetikai újdonságok, a BIOLA termékfejlesztései, a klímavédelem és a biokozmetikumok hatékony ért..
16 Mar Zsíros és kombinált bőrtípushoz milyen tusfürdőt és sampont válasszunk?
Livi 0 61
Legtöbben illat alapján választanak tusfürdőt a mindennapi szépségrutin szerves részeként. Ennél azonban többet kellene tennünk bőrünk helyes ápolásáért. Éppen ezért itt sem mindegy, hogy bőrtípusunkhoz milyen összetevőket választunk. Legújabb blogun..
22 Feb Bőrhidratálás: Hogyan csináljuk és miért fontos?
Livi 0 235
A feszes és üde bőr titka a hidratálás. Az első érzékelhető változás 25 éves kor körül következik be, amikor is a kollagén kezd kevésbé termelődni a bőrben. Bőrünk a kollagénnek köszönhetően feszes és rugalmas. Fokozatos csökkenésével azonban ezek a ..