Menü
Bevásárló kosaram

ÁSZF és Szállítási Feltételek

Szállítási feltételek - Vásárlási szerződés - 
Általános Szerződési Feltételek (ASZF)


A termékeket Gyártó cég végzi a szolgáltatást:

BIOLA Biokozmetikai Kft

Számlázási cím: 6000 Kecskemét, Szivárvány u. 8.

Szállítási cím: 6000 Kecskemét, Matkói út 24.

Cégjegyzékszám: 03-09-115021, 

Adószám: 14038675-2-03, 

EU közösségi adószám: HU-14038675,

PayPal fizetési rendszerben a cégünk azonosítója: paypal (kukac) biola (pont) hu

Központi honlapunk és web áruházunk: www.biola.hu  


Ügyfélszolgálat:

E-mail: info (kukac) biola (pont) hu

Telefonos elérhetőségeink a munkanapra eső hétköznapokon kizárólag Közép-Európai Idő szerint 08:00-15:00 között elérhetők:+36-20-313-4699 


Pénzvisszatérítés a tényleges Vásárló részére lehetséges, mert harmadik személynek nem utalunk vissza számviteli okok miatt:

1. Készpénzben: munkanapra eső hétköznapokon Közép-Európai Idő szerint 08:00-15:00 között kizárólag a 6000 Kecskemét, Matkói út 24. címen.

2. Belföldi (magyarországi) bankszámlára visszautalva.

3. PayPal fiókon keresztül.


Külföldi bankszámlákra és virtuális számlákra (például Revolut) Műszaki okok miatt nem tudunk pénzt visszautalni.


Általános tudnivalók, feltételek


Felhasználói fiók létrehozása:

Amennyiben nem vendég vásárlóként akar rendelést leadni, akkor létre kell hoznia egy felhasználói fiókot.

A hibás, vagy hiányos adatokkal való felhasználói fiók bejegyzést valamint rendelés leadást minden esetben érvénytelennek tekintjük.

A www.biola.hu honlap használatával a Vevő egyidejűleg elismeri azt is, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeinket ismeri és magára nézve azt kötelezőnek tekinti és elfogadja.A Felek között elektronikus úton létrejött szerződés ráutaló magatartás formájában jognyilatkozatnak minősül. A szerződés iratanyaga a Vevő vételi ajánlata (rendelés) és a Szolgáltató visszaigazolása.

A regisztrált adatokat a vásárló bármikor megváltoztathatja, módosíthatja bejelentkezés után a "Adatmódosítás" menüpontban.


Árak

Oldalainkon található termékek árai tartalmazzák az általános forgalmi adót és csak a csomagküldésben (online rendelés esetén) érvényesek.

Rendelés - visszaigazolás

Rendelés menete

A kiválasztott terméket a darabszámok beírása után a gombra kattintva teheti a kosárba. A kosár gombra kattintás után a kiválasztott cikk bekerük "Az Ön kosara"-ba, ahol a +/- jel segítségével módosítható bármikor a mennyiég. A részletes korásban is lehetőség van módósításra. A kosár tartalma az elküldés pillanatáig szerkeszthető. A rendelés a részletes kosár menüpont alatt adható fel. 


Rendelés megerősítése

A rendelési folyamat befejezése után, amennyiben a fizetési mód megválasztásánál az előre utalást választotta, vagy a szállításhoz szükséges adatokat hiányosan adta meg a BIOLA Biokozmetikai Kft munkatárasi hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot. 


Legkisebb rendelési érték

Nincs legkisebb rendelési érték.


Szállítási feltételek

Amennyiben a belföldi szállítási címre rendelt termékek bruttó összértéke eléri a 18000 (tizennyolcezer) Magyar Forint / rendelés összeget, akkor a szállítási költséget átvállaljuk.

Amennyiben a belföldi szállítási címre rendelt termékek bruttó összértéke nem éri el a 18000 (tizennyolcezer) Magyar Forint / rendelés összeget, akkor a szállítási költség bruttó 1500 Ft.

A csomagszállítás futárszolgálattal történik Magyarország területén. A cégünk elsősorban a GLS futárszolgálatot veszi igénybe. 

A belföldi csomagok átlagos kézbesítési időpontja a két munkanapos csomag-összekészítést követő csomagfeladástól számított újabb két munkanapon belül van, tehát a megrendelésétől számítva legtöbbször már a negyedik munkanapig kézbesítik a belföldi küldeményeket.


Külföldi szállítási címre küldendő megrendelések teljesítését egy másik áruházunk végzi: www.en.biola.hu


A belföldi áruházunk nem teljesít külföldi szállítási címre megrendeléseket: www.biola.hu 


Fontos!

Ha egymás után több rendelést ad le, de a szállítást egyszerre kérné, minden esetben jelezze a korábbi rendelés(ek) számát is! Minden beérkező érvényes rendelést külön kezelünk és teljesítünk! Csak akkor tudjuk összevonni a rendeléseket, ha ezt a megjegyzés rovatban kérik és jelzik, hogy melyik rendeléssel kívánják összevonni azt.


A szerződés hatálya

A szerződés a rendelés érvényesítésével, megerősítésével léphet hatályba, ha hibamentesen regisztrált a vásárló és a kiszállítással zárul le.

A szerződés semmisnek tekinthető akkor, ha a regisztráció hiányos adatokat tartalmaz, vagy a megjegyzés rovatban nem teljesíthető kérés van feltüntetve.

A visszaélések elkerülése érdekében BIOLA Biokozmetikai Kft. fenntartja magának a jogot, hogy csak feltételekhez kötve (pl. előzetes fizetés), vagy ne szolgálja ki azon a vásárlókat, akik nem tartják be a vásárlási szerződésbe foglaltakat.


Szavatosság, Elállás

A fogyasztót a vásárláskor megilleti a szavatosság (Ptk 305-311. §). A hibás teljesítésért teljes felelőséget vállalunk! A csomagoláskor kétszeresen ellenőrizzük a számlán szereplő és a csomagba kerülő termékeket. A második ellenőrzéskor minden tételt külön újra számolunk és a darabszámokat feltüntetjük a megrendelőlapokon. Az eladó szavatossági felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. A fokozott mikrobiológiai érzékenységet igénylő termékekre - bio és natúrkozmetikumok - reklamációt, észrevételt az átvétel után 14 napon belül fogadunk el. 

Az áru ellenértékét a termék postai úton történő visszaküldése esetén legkésőbb a megérkezést követő 15 munkanapon belül visszautaljuk a vevő által megadott bankszámlaszámra, vagy postai úton adjuk fel. Az Eladó kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék (eredeti számlával és/vagy okmányokkal) visszaszolgáltatása esetén köteles a termékek ellenértékét a Vásárló részére megtéríteni. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termékek visszajuttatásának költsége a vevőt terheli. 


Adatainak védelme

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a megrendelésének teljesítéséhez legszükségesebb adatait a szerződés teljesítésének és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. 

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak a jogszabályokban előírtnál hosszabb ideig megőrizni, egyéb célra felhasználni, illetve további személyeknek átadni. 

Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Részletes adatkezelési nyilatkozat: www.biola.hu


Békéltetés, vitarendezés, panaszkezelés

Békéltető testület: Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Békéltető Testület

6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.

Levelezési cím: 6001 Kecskemét Pf.228

E-mail: bekeltetes@bacsbekeltetes.hu

Honlap: www.bacsbekeltetes.hu


Online vitarendezés esetén a következő hivatkozásra kattintva az EU magyar nyelvű vitarendezési oldalára lép: 

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HU 


Az ügyfélszolgálat működtetésével (panaszügyintézés, reklamáció, kártérítés, stb.) kapcsolatos vita esetén: 

Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Kecskeméti Kirendeltség.


6000 Kecskemét, Deák F. tér 3.

6001 Kecskemét, Pf. 209.

Telefonszám: +36 76 481 405

Telefax: +36 76 481 416

E-mail: fogyved_daf_kecskemet (kukac) nfh (pont) hu 


A szolgáltatónak a tisztességtelen piaci magatartás és a versenykorlátozás tilalmáról szóló 1996. évi LVII. Törvénybe ütköző magatartása esetén:

Gazdasági Versenyhivatal

Cím: 1054 Budapest, Alkotmány u. 5.

Telefon: +36-1- 472-8900 


Szerződő felek jogvitáinak kezelése: A Felek kölcsönösen jóhiszeműen járnak el és elsődlegesen tárgyalásos úton rendezik a vitás kérdéseket. Ha a tárgyalások során nem jutnak eredményre: A szerződő felek jogvita esetén hatáskörtől függően kikötik a Kecskeméti Járásbíróság, illetve a Kecskeméti Törvényszék illetékességét.