Menü
Bevásárló kosaram
Fényvédelem/napozás utáni bőrápolás

Ez a kategória a fizikai fényvédő krémek, napozó krémek, napozás utáni bőrnyugtató balzsamok bőséges kínálatát tartalmazza. Minden bőrtípusra van természetes, natúr- és bio fényvédelmet garantáló, biztonságos megoldásunk.  természetes alapanyagokból készülő, fizikai fényvédelmet garantáló fényvédőink rendkívül kelendőek. Még az SPF 50+ fényvédő mellett is lehet egy árnyalatnyit barnulni. A sötétebb színárnyalat az átlagos és naphoz szokott bőrre, a világosabb a babák és hófehér bőrűek részére a legjobb választás. A BIOLA biokozmetikai fényvédői 100 nm feletti, tehát nem nano méretű ásványi pigmentekkel készülnek. Színezett krémek, amelyeket a cékla, a málna vagy más növényi anyagok és a biotermékekben megengedett vas-oxidok színeznek.

A weboldalunk baloldalán található termékszűrőnk segítségével márka, bőrtípus alapján is válogathatsz! A természet erejével gondoskodhatsz bőrödről, mentesen mindenféle szintetikus összetevőtől, parabén konzerválószertől és paraffinolajtól. Ismerd meg a Byodinamic Federation Demeter International e.V. által tanúsított biodinamikus- és bio tanúsítással is rendelkező nappali és a napozó fényvédő készítményeinket!


Biztonságos fényvédelem, bio hatóanyagokkal 

Fényvédőink mindegyike bőrgyógyászatilag tesztelt, UV-A és UV-B ellen is védelmet adó, magas növényi hatóanyag tartalmú, tanúsított biokozmetikum.

A fényvédők fizikai fényvédő anyagok titán-dioxid vagy cink-oxid szemcsék. Nem tartalmaznak paraffin olajat, paraffin viaszokat, szintetikus fényvédő- és illatanyagokat.  Csak a bio kozmetikai termékekben megengedett konzerválóanyagokkal készülnek. Két árnyalatban is kaphatók a bio fényvédők, melyek közül a világosat csak a hófehér bőrűeknek és a babáknak javasoljuk. 


Bio fényvédők, akár alapozóként is

Mivel ezek az ásványi szemcsék enyhén púderes nyomot hagynak a bőrön, még ha vékony rétegben oszlatjuk el, akkor is, de sajnos nincs más természetes megoldás. Ezt a gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató gyógynövények kivonatainak előnyei mellett el kell fogadnunk. Pont emiatt tökéletesen alkalmas alapozóként is, pl. az Orvosi somkóró fényvédő krémünk

A biodinamikus Demeter tanúsított Kakaóvaj-Yam Fényvédő Krém főként napedzettebb bőrű kisgyermekek arcocskáira, vállára vásárolják. A Homoktövis Fényvédő Krém SPF 50+-t az érzékeny bőrű babák és kisgyermekeknek napoztatásához vásárolják, mint a bőr légzését szabadabban biztosító ásványi pigmentes, nagyon erős fényvédő krémet. A nagyon érzékeny fehér bőrű hölgyek részére, vagy erős gyümölcssavas peelingezés, pórustisztítás, lézeres bőrmegújító kezeléseket követően, vagy az ún. napallergiával-érzékenységgel rendelkezők részére kellemes védő és fedőréteget nyújt a bőrön azon kívül, hogy egyöntetűsítő/elkendőző krémként is alkalmazzák ilyen esetekben a felnőttek. Így a BB krémként is kiemelkedőek a cég arcápolói közül. 

Legújabb fejlesztésű fényvédőnk a Bio reishi és kandilla fényvédő krém

A pancsoláshoz, víz melletti napozáshoz inkább a Kakaóvaj-Turmeric Fényvédő Krém vízlepergető, erős fényvédelmet garantáló krémünket ajánljuk.


Természetes bőrnyugtatás a gyógynövények erejével 

A napozás/szolárium után ajánlott termékeink gyakran jelentenek gyors segítséget, valódi enyhülést a túlnapoztatott bőrön: a Bio Kandilla Napozás Utáni Defence Testápoló a napfény okozta ún. korai bőröregedési folyamatok mérséklését segíti. 

A gyulladáscsökkentő hatásásról közismert reishi gomba hatóanyagát tartalmazó Reishi after sun balzsamunk bőrnyugtató, bőrregeneráló hatására a legkritikusabb esetekben is számíthatunk! Ha nyaralni meggyünk, ez a balzsam nem hiányozhat a csomagunkból!

Arra biztatunk, hogy ismerd meg közelebbről a gyógynövények áldásos hatásait, és ajándékozd meg magad a legmegfelelőbb fényvédővel!


Fényvédelem/napozás utáni bőrápolás

Termék összehasonlítás0
Cikkszám: BIOLA824S75HUEN
Alkalmazása: Vékony rétegben (36-40 g/felnőtt ember bőrfelülete) a fénynek kitett nedves bőrfelületre visszük a napozást megelőzően néhány perccel. Fürdőzés után megújítandó a részben leoldódott ásványi pigmentek védőrétege.Alkalmazása mellett is ajánlott az erős tűző napfényt a dél körüli idős..
Cikkszám: BIOLA867SHU75
Alkalmazása: Vékony rétegben (36-40 g/felnőtt ember bőrfelülete) a fénynek kitett nedves bőrfelületre visszük a napozást megelőzően 5-10 perccel. Fürdőzés után megújítandó a részben leoldódott ásványi pigmentek védőrétege.Alkalmazása mellett is ajánlott az erős tűző napfényt a dél körüli idősza..
Kakaóvaj-yam fényvédő krém (77% öko, 66%+ Demeter) - 75 ml DE
Új
Cikkszám: OLYS918_Ebsc_DE75
Alkalmazása: Vékony rétegben (36-40 g/ felnőtt ember bőrfelülete) a fénynek kitett nedves bőrfelületre visszük a napozást megelőzően 5-10 perccel. Fürdőzés után megújítandó a részben leoldódott ásványi pigmentek védőrétege. Alkalmazása mellett is ajánlott az erős tűző napfényt a dél kör..
Cikkszám: RES021HUV75
A napozáshoz csak kis mértékben szokott bőrre ajánlott közepes fényvédő hatású termék, mely testre és arcra is használható az arcápoló krém fölé. A fény okozta ártalmaktól és a mélyrétegi bőröregedési folyamatoktól történő védelmet támogató antioxidánsokat tartalmazó krém.  Ha az UV index 3 föl..
Cikkszám: OLYS924HU75
Alkalmazása: Vékony rétegben reggel és este felvisszük a kezelendő bőrfelületére, majd efölé használjuk a nappali arcápoló krémet vagy a testápolót.Összetevők /INGREDIENTS(INCI): DAUCUS CAROTA S.J.**, AQUA, LINUM USITATISSIMUM SEED EXTR.**, SPIRULINA PLATENSIS EXTR.*, RUTA GRAVEOLENS EXTR.**, GANODE..
Bio kandilla napozás utáni time defence testápoló- 75 ml
Sikertermék
Cikkszám: BIOLA504HU75
Alkalmazása: vékony rétegben az ápolandó bőrfelületre felvisszük. Napozás, szoláriumozás és rendszeres napfürdőzés után is fiatalosan szép maradhat a bőre, ha antioxidánsokkal segíti a bőrregenerációt. Ha egy kicsit túlnapoztatta a bőrét, akkor a RES004 REISHI BŐRTÁPLÁLÓ BALZSAM sokat se..
Cikkszám: RES021HU75S
A napozáshoz csak kis mértékben szokott bőrre ajánlott közepes fényvédő hatású termék, mely testre és arcra is használható az arcápoló krém fölé. A fény okozta ártalmaktól és a mélyrétegi bőröregedési folyamatoktól történő védelmet támogató antioxidánsokat tartalmazó krém. Bőrnyugtató és b..
Homoktövis fényvédő krém - SPF 50 - 75 ml világos
Sikertermék
Cikkszám: BIOLA824HUV75
A világosabb árnyalatot kifejezetten kisbabáknak ajánljuk, illetve nagyon világos bőrű hölgyeknek.Alkalmazása: Vékony rétegben (36-40 g/felnőtt ember bőrfelülete) a fénynek kitett nedves bőrfelületre visszük a napozást megelőzően néhány perccel. Fürdőzés után megújítandó a részben leoldódott ásványi..
Cikkszám: NAT042HU100
Alkalmazása: Vékony rétegben a megtisztított, nedves ápolandó bőrfelületre felvisszük.*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnakCsak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products w..
Orvosi somkóró fényvédő krém  - SPF10 -  75 ml világos
-30 %
Cikkszám: BIOLA817HUV75ML
Alkalmazása: Vékony rétegben (36-40 g/ felnőtt ember bőrfelülete) a fénynek kitett nedves bőrfelületre visszük a napozást megelőzően 5-10 perccel. Fürdőzés után megújítandó a részben leoldódott ásványi pigmentek védőrétege. Alkalmazása mellett is ajánlott az erős tűző napfényt a dél körüli..
Orvosi somkóró fényvédő krém -  SPF10 - 50 ml  világos
-30 %
Cikkszám: BIOLA817HUVS0
Alkalmazása: Vékony rétegben (36-40 g/ felnőtt ember bőrfelülete) a fénynek kitett nedves bőrfelületre visszük a napozást megelőzően 5-10 perccel. Fürdőzés után megújítandó a részben leoldódott ásványi pigmentek védőrétege. Alkalmazása mellett is ajánlott az erős tűző napfényt a dél kör..
Orvosi somkóró fényvédő krém - SPF10  75 ml sötét
-30 %
Cikkszám: BIOLA817HUS75
Alkalmazása: Vékony rétegben (36-40 g/ felnőtt ember bőrfelülete) a fénynek kitett nedves bőrfelületre visszük a napozást megelőzően 5-10 perccel. Fürdőzés után megújítandó a részben leoldódott ásványi pigmentek védőrétege. Alkalmazása mellett is ajánlott az erős tűző napfényt a dél körüli idős..
Orvosi somkóró fényvédő krém - SPF10 - 50 ml sötét
-30 %
Cikkszám: BIOLA817HUS50
Alkalmazása: Vékony rétegben (36-40 g/ felnőtt ember bőrfelülete) a fénynek kitett nedves bőrfelületre visszük a napozást megelőzően 5-10 perccel. Fürdőzés után megújítandó a részben leoldódott ásványi pigmentek védőrétege. Alkalmazása mellett is ajánlott az erős tűző napfényt a dél körüli idős..
Reishi after sun bőrtápláló balzsam - 100 ml
Sikertermék
Cikkszám: RES004HU100
Alkalmazása: napozás és szoláriumozás után vékony rétegben a megtisztított nedves bőrfelületre vékony rétegben felvisszük.Miért ajánljuk a Reishi after sun bőrtápláló balzsamot?Gondosan összeválogatott komponenseivel a hosszantartó bőrnyugtatás és bőrregeneráció garantált! A gyógynövény kivonat..
Cikkszám: NAT041HUS50
Alkalmazása: vékony rétegben a megtisztított, nedves arc- és dekoltázs bőrfelületére visszük fel reggelente.*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnakCsak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címk..
Tételek: 1 - 15 / 15 (1 oldal)
11 Sep Mézes illatú gyengédség
0 152
A mindennapi életünk során kezeink és bőrünk kiemelt figyelmet érdemel. A BIOLA Bio Hárs Kéz- és Testápoló Balzsam új dimenziót hoz a bőrápolásba, a természet érintését és a kifinomult gondoskodást hozza el. Ebben a blogbejegyzésben felfedezzük enne..
04 Sep A BIOLA Biokozmetikai Kft. által fejlesztett, gyártott és forgalmazott kozmetikai termékmárkák.
0 146
Dr.Gyovai Viola,okleveles biológus,a Magyar Tudományos Akadémia kandidátusa BIOLA Biokozmetikai Kft. és jogelődje 1996 óta fejleszt kozmetikum receptúrákat. Cégünk vezetése fontosnak tartotta, hogy a márkaneveinket ne csak Magyarországon, hanem Euró..
29 Aug Fedezd fel a sugárzó szépség titkát: A Biokozmetikumok varázsát!
0 306
Áh, a szépség! Az idők kezdetétől fogva emberek milliói vágytak rá, és most, a modern korban sincs ez másképp. De mi történik akkor, ha a szépségápolás nem csak a külsőd, de belsőd egészségét is előtérbe helyezi? Bizony, létezik az egészséges szépsé..