Menü
Bevásárló kosaram

Biola hírek és blog

Értesüljön az újdonságokról, tájékozódjon a témáink közt!

Biola blog RSS Feed

04 Oct Tudj meg mindent a GLAMOUR napokról!
Livi 0 264
Idén októberben is GLAMOUR-napok a BIOLÁ-nál.Ha október, akkor GLAMOUR-napok a biola.hu-n! Vásárold meg kedvenc termékeid extra kedvezményes áron október 6. és 10. között! Ebből a cikkből megtudhatsz minden információt az októberi GLAMOUR-napok kapcs..
16 Sep Hogyan válasszuk ki a megfelelő fogkefét, és mit használjunk az érzékeny fogakra?
0 125
A kínaiak találták fel a fogkefét, valamikor a XV-XVI. század környékén. Elsőként vaddisznószőrből készítették a sörtéket. Onnan indult hódító, világkörüli útjára és fejlődött arra a szintre, ahol manapság tartunk. A megfelelő fogkefe kiválasztás leh..
15 Sep Elstartolt a szeptemberi játékunk! Te rápörögtél már?
Livi 0 242
PÖRÖGJ FEL a BIOLA legújabb játékával!Szeretnéd kedvenc natúr- és biokozmetikumaidat akár 25%-kal olcsóbban beszerezni?Siess, ne maradj le, játssz velünk MOST!Kattints ide  és nyerjSok sikert kíván, a BIOLA csapata..
07 Sep A természetes fogkrémek ismérvei II.
0 181
A természetes fogkrémek ismérvei II.A natúr- és bio fogápoló olyan fogkrém, amely „alternatív” összetevőket tartalmaz, a megszokotthoz képest. A vegyi szemlélettel formulázott termékekben szokásos alkotóelemeket, mint például az parabéneket, polietil..
02 Sep A természetes fogkrémek ismérvei I.
Livi 0 227
A természetes fogkrémek ismérvei I.Számottevően megnövekedett az igény a természetes és organikus (bio) szépségápolási termékek iránt. A tudatosan kiválasztásra kerülő kozmetikumok közé kell tartoznia a fogkrémeknek is, ami a mindennapos higiéniánk a..
09 Aug Nyári bőrápolás és fényvédelem - Dr. Gyovai Viola a Hegyvidék TV vendége volt
Livi 0 325
A nyári kánikulában mindenki a vízpartra vágyik, a napozás, barnulás időszaka ez. Ilyenkor kiemelten fontos ügyelnünk a bőrünk egészségére, a legjobb naptej, fényvédő kiválasztására és a kellemes napozást követő bőrregenerálásra! Azonban hiába vagyun..
Tételek: 1 - 6 / 212 (36 oldal)