Miért használjunk Professzionális célra fejlesztett Arc Toniokat , Aplash termékeket Nemzetközileg Tanúsított és Ellenőrzött Bio minőségben? 

A nagyobb egészségügyi biztonságért és a hitelesen igazolt természetes növényi összetevőkön alapuló hatóanyagokban gazdag bőrszépítő megoldásért.

BDIH – IONC GmbH németországi központú nemzetközi tanúsító szervezet a COSMOS Organic feltételrendszer alapján ellenőrzi és tanúsítja hosszú évek óta minden évben a következő szakipari felhasználású (professzionális) termékcsaládunkat és így a közéjük tartozó tonikok is ilyen szigorúan ellenőrzött magas hatóanyagtartalmú nemzetközileg elismert minőségű termékek. A Biokontroll Hungária pedig a magyar bio tanúsító szervezet.


A tonik ugyanis felfrissíti, hidratálja, nyugtatja a bőrt, összehúzza a pórusokat és segíthet eltávolítani a bőrfelületen maradt sminket, szennyeződéseket, a szebum felesleget vagy reggel az éjszakai krém maradványát. Nem elfelejtendő, hogy önmagában egyik arctonik sem elegendő, mindig kell mellé arclemosó, hogy a bőrfelületet gondosan letisztítsuk.

  • A tonik használata azért is fontos, mert lehetővé teszi, hogy az értékes összetevőkből álló arcápolók jobban hasznosuljanak a bőrön. Ez hatalmas előny például akkor, ha anti-ageing termékeket használunk. Mivel az arctonik bőrtisztító szerepe nem elhanyagolható, ezért nagy segítséget nyújt azoknak, akik erősen sminkelnek vagy nagyvárosban élnek, hiszen ilyen életkörülmények között jóval több szennyeződés rakódik a bőrre egy-egy nap során: ezért is célszerű az arctej használata után tonikot is alkalmazni!
  • Peelingezés után helyreállítják a bőr pH-ját.
  • Bőrnyugtató hatóanyagokkal segítik a szeborreás bőr regenerálását.

Tengerparti fürdőzéskor és Gyógyvizes kezelések és fürdőzések alkalmával a magas sótartalom miatt nagyon „húzódhat” a bőrünk: ezen segíthetünk a spray formában kapható hidratálást elősegítő Splash termékeinkkel melyek nyugtatják is a bőrt. Virágvizeket és gyümölcsvizeket is egyaránt tartalmazó termékeink kellemes felfrissülést biztosítanak a bőrünknek minden évszakban.


Öko Tipp: Az édes víz az egyik legértékesebb kincsünk. Ne pazarold! Rövidítsd le a zuhanyzást, gyűjtsd össze az esővizet a növények locsolására, és javítsd meg a csöpögő csapokat. Ugye milyen egyszerű?