Bársonyosan a Borostyános Bőrradírral: A víz- és zsírhiányos, érett bőr hatékony rejuvenáló ápolásához ajánlott polírozó peelingezés céljára. A borostyán szemcséi különleges polírozó hatást biztosítanak az érzékeny, száraz bőrfelületen. Az aranyvesszőfű és a cickafarkfű gyógynövények kivonatai és értékes bőrfinomító olajok, E-, C-, B- vitaminok segítik a bőr megújulását. Az erősen savas peelingekre érzékeny bőrön is használható kíméletes krémpeeling.

Anti-Ageing Felsőfokon! A shea vaj, a szezám-, jojoba és avokádó olaj, az A- és E-vitamin jelenlétében komplex módon táplálja a bőrt. A krémben lévő orchidea kivonata, a zöld tea, vadárvácska, bíbor kasvirág kivonatok a hyaluronsav származékokkal a bőröregedési folyamatokat mérséklő hatásukról ismertek, és a Corrallina alga kivonattal együtt a környezeti stresszhatásokkal szemben is óvják a bőrt. A hyaluronsav megőrzését és az elasztin bioszintézisét támogató és a lebontását fékező hatásáról ismert orvosi ziliz, görögszéna, hibiszkuszvirág és gyömbér kivonatai a feszes arcbőr struktúrájának kiépülését segíti. A fiatalos üde bőrállapotot és bőrérzetet támogatja a kurkuma- és vanília kivonata. Komplex és magas hatóanyag tartalmú összetételével fiatalosan feszessé teheted az arcbőröd!

Délceg Dekoltázs: A Bőr öregedésének első jelei a nyakon mutatkoznak meg, de van ellene megoldásunk!

Érett, víz- és zsírhiányos bőrre, gyorsan felszívódó, hidratáló, vitalizáló és bőrtápláló nyak- és dekoltázs ápoló balzsam. A bakuchiol, havasi gyopár, vörösáfonya és zöldtea a fiatalosabb bőrállapotot elősegítő kivonatokkal készül. Az orchidea kivonata a hyaluronsav származékokkal és a Alaria alga kivonatokkal és a multivitamin komplex együttesen a környezeti stresszhatásokkal szemben is óvják és feszesítik a bőrt. A fiatalos üde, hidratált bőrállapotot és bőrérzetet támogatja a hyaluronsav, valamint az aloe hatóanyagai és a kurkuma-, ginseng és rozmaring kivonata, továbbá a bioaktív argán, ligetszépe olajok és a shea-, tukuma vaj. A balzsam kúraszerű alkalmazásával akár 5-10 évvel fiatalosabbá varázsolhatjuk a nyak és a dekoltázs bőrét!


A termékeink mindegyikét a családi vállalkozásunk Kecskeméten fejleszti és gyártja!

Öko Tipp: Vásároljunk a helyi termelői piacokon és a helyi gyártóktól, mert így a helyi gazdaságot támogatjuk és annál marad a haszon többsége, aki ténylegesen megtermelte és elállította a terméket továbbá a rövidebb szállítási utak miatt, a légszennyezés csökkentéséhez is hozzájárulunk, valamint az általános környezetterhelés is kisebb lesz.