A Kávé & Goji sampon alkalmas minden hajtípusra, így nem kell aggódnod, hogy nem lenne megfelelő a saját hajadhoz. Legyen szó vékony vagy vastag, egyenes vagy göndör hajtípusról, ez a sampon segít megőrizni hajunk természetes szépségét. A sampon nem tartalmaz szulfátokat és parabéneket, így nem szárítja ki a hajat.

A kávé kiválóan serkenti a vérkeringést a fejbőrön, amely elősegíti a hajhagymák tápanyagellátását, így segíthet a hajszálak megőrzésében és a hajnövekedés javításában. Ezenkívül a kávé koffeintartalma vitalizáló hatással is bír, így használatával reggelente „felébreszthetjük” a hajszálainkat is. A goji bogyók pedig gazdagon tartalmaznak antioxidánsokat és vitaminokat, amelyek segítenek megőrizni a haj egészségét és ragyogását. Ezenkívül a goji bogyók erősítik a hajszálakat és támogató védelmet nyújtanak a káros környezeti hatások ellen.

A Kávé & Goji sampon egész évben használható, mivel hajad és fejbőröd számára bármely évszakban nyújt előnyöket. Azonban érdemes néhány szempontot figyelembe venni:

Kérlek alkalmazd a NUTRIMAX hajtápláló szérumot is a hajtisztítási folyamat 2 samponozása között 15-20 percig fent maradó pakolásként a hajas fejbőrön, hogy hajszálaid még ápoltabbak és szebbek legyenek!

Tavasz a megújulás időszaka, és a sampon használata segíthet felélénkíteni hajad a téli hónapok után. A kellemes kávéillat is kiegészítője lehet (új) tavaszi rutinodnak.

Tegyél egy lépést a gyönyörű haj felé, és élvezd a természetes összetevőkkel teli Kávé- és goji sampon által kínált luxust – csak természetesen!

Öko Tipp: Az édes víz az egyik legértékesebb kincsünk. Ne pazarold! Rövidítsd le a zuhanyzást, gyűjtsd össze az esővizet a növények locsolására, és javítsd meg a csöpögő csapokat. Ugye milyen egyszerű?