Számos tényező befolyásolja, de mi a legfontosabb? A fiatalos, üde bőr három pillére, az adottság, az életmód és az ápolás. Az adottság nem jelent állandóságot. Amit hoztál, az a gondolkodásod és életmódod szerint rugalmasan változtatható. Az életmód minél egészségtudatosabb kivitelezése azonban csak rajtad múlik. Ide tartozik a megfelelő pihenés, a táplálkozás, a tiszta víz fogyasztása, mozgás, a természethez való viszony és az élet ritmusának tisztelete. Az alkatodon nem tudsz változtatni, de a legfontosabb szépségtényezők mégis rajtad múlnak. És ez nem életkor függvénye, hanem odafigyelés, helyes választás és a jó napi szépségápolási rutin rendszeres gyakorlása.

Az ápolás legfontosabb anti-ageing pillére a bőr életkornak megfelelő bioaktív hatóanyagokkal történő táplálása!

a ’20-as években a hidratálás minősége, 
a ’30-as években a keringés minősége, és az antioxidánsokkal történő bőrápolás és bőrfeltöltés.
a ’40-es években a tápanyag-ellátás minősége, és a fotoageing mérséklése,
az ’50-es évektől a megújulás képessége, és a sejtosztódási hibák kikerülését és kijavítását elősegítő alga és gyógynövénykivonatok alkalmazása, bőrtápláló növényi olajok használata, erős, mély hidratálás jelenti a legnagyobb kihívást. 

Ajándékozd meg magad bőröd minőségi táplálásával

Életformád alapvetően meghatározza bőröd jelenlegi életkorát. Bőröd aktuális életkora, a mindenkori alkatod-bőrtípusod és az aktuális évszak figyelembevételével válassz bőrápoló termékeket. Évszakonként konzultálj BIOLA kozmetikusoddal is. De már a szépségolajunk is gyors segítséged lehet, ha már 40-es éveidben jársz és szeretnéd visszanyerni életkorodnak megfelelő bőrállapotodat a tavaszi hideg-, és változékony időjárás mellett.

RADIANT BEAUTY ARCÁPOLÓ OLAJ (25+)
Könnyen beszívódó ún. száraz olaj, amely a sugárzóan szép megjelenést segíti. Körömvirág, aranyvessző és orvosi zsálya kivonattal regenerál. Bőrtápláló olajokkal a feszes, fiatalos bőrképhez segít.  Antioxidánsokban gazdag kivonatokkal, vitaminokkal támogatja a bőr megújulását, a szép és egyenletesen táplált puha-, bársonyos bőr kialakulását a komplex olajoldékony hatóanyagai által.

Öko Tipp: Ne dobd el a használt kávézaccot! ♻️ Használd fel a kertedben vagy növényeid tápanyagellátására. A kávézacc kiváló komposztanyag, ami segít fenntartani a talaj tápanyagtartalmát. 

Amikor kávét vásárolsz, válaszd a fenntartható termesztésből származó kávészemeket. ☕ Keresd a minősített őstermelői, fair trade vagy biokávékat, amelyek támogatják a környezetvédelmet és a kávétermelők méltányos megélhetését.