Keresés
Kosár
15:00
0 termék van a kosárban
A kosarad még üres! Biola
Összesen: 0 Ft
Bejelentkezés

Professzionális masszázs krémek, masszázs olajok és masszázs gélek

Miért használjunk Professzionális célra fejlesztett Bőrgyógyászatilag tesztelt Masszáskrém és Masszázsolaj termékeket Nemzetközileg Tanúsított és Ellenőrzött Bio minőségben?

professzionális masszázs

  1. A nagyobb egészségügyi biztonságért és a hitelesen igazolt természetes növényi összetevőkön alapuló hatóanyagokban gazdag bőrszépítő megoldásért a luxus bőrápolás élményével!

 

  1. Kiválóan segítik a kozmetikus munkáját az arc- és dekoltázs masszázsa során a bőrregenerációt támogató növényi, biológiailag aktív lipidekkel és telítetlen zsírsavakkal.

 

  1. Eredményesen segíti elő gua-sha-köves, jade-görgős és rózsa kvarcos vagy más féldrágaköves masszázs látványos anti-ageing szépítő hatását. 

 

  1. A bőrgyógyászatilag tesztelt minősítést kapott termékeinkkel, amik klinikailag bevizsgáltan nem irritálnak biztonságot nyújtunk a Kozmetikusoknak és a Vendégeiknek is.

 

BDIH – IONC GmbH németországi központú nemzetközi tanúsító szervezet a COSMOS Standard feltételrendszer alapján ellenőrzi és tanúsítja hosszú évek óta minden évben az EVERYOUNG Professional szakipari felhasználású (professzionális) termékcsaládunkat és így a közéjük tartozó Masszáskrémek és Masszázsolajok is ilyen szigorúan ellenőrzött magas hatóanyagtartalmú nemzetközileg elismert minőségű termékek.