Keresés
Kosár
15:00
0 termék van a kosárban
A kosarad még üres! Biola
Összesen: 0 Ft
Bejelentkezés

Érett Bőr Anti Ageing Arckezeléseihez Ajánljuk

Mit ajánljunk az erősen zsír- és vízhiányos 50 év feletti ráncosodó arcú és nyakú vendégeink rendszeres bőrtápláló és ránctalanító kúrájához? A kitartó bőrápolás és hetente peelingezés már hat-nyolc hét alatt szemmel látható javulást eredményezhet. A fáradtság a bőrünkön is nyomott hagyhat! Tegyünk ellene a gyógynövények erejével látványosan és természetesen szépülve!

arc kezelés

EVERYOUNG professional biokozmetikumok bőrgyógyászatilag tesztelt tanúsított termékek a BDIH/IONC által a COSMOS standard szerint.

A professzionális arc-, és dekoltázskezelési programokat ingyenes konzultációinkon kipróbálhatja, megtanulhatja.

Lakossági termékeknél is még nagyobb hatóanyag tartalmú szakipari felhasználású (professzionális) termékeink közül a lakosságnak viszonteladhatóakat keresse az Önhöz legközelebbi BIOLA kozmetikában:

https://biola.hu/index.php?route=extension/module/storelocator

Itt személyre szabott ingyenes szépségtanácsadást, valamint látványosan és természetesen szépítő kozmetikai arckezeléseket kimagaslóan jó ár-érték arányú szolgáltatásként kap a Gyártó cég által továbbképzett Kozmetikusoktól.

Zsírmentes masszázsgélt és kezelés záró arcápoló gélt is találsz a professzionális termékeink között.

Professzionális Kozmetikumaink rendszeres használatával vonzóan ápolt, kisimultabb arc néz vissza a tükörből! Válaszd a Vendégeid számára is a természetes bőrszépítést!