Keresés
Kosár
15:00
0 termék van a kosárban
A kosarad még üres! Biola
Összesen: 0 Ft
Bejelentkezés

Miért érdemes peelinget használni az arcunkra és testünkre is?

Az arcradírozás, vagy szakmai néven peelingezés, nem csak egy trendi szépségápolási praktika, hanem valóban hatékony módja annak, hogy bőrünk mindig a legjobb formáját hozza.

peeling használat

Az arcradírozás, vagy szakmai néven peelingezés, nem csak egy trendi szépségápolási praktika, hanem valóban hatékony módja annak, hogy bőrünk mindig a legjobb formáját hozza. A tudatos bőrápolási rutin része a heti egyszeri arcradírozás, és 2-4 hetente végzett teljes testradírozás, a bőr megújításáért és regenerálásáért! Mi haszna van tehát a bőrradírozásnak, nézzük.

Először is, miért peelingezzünk? A peeling eltávolítja az elhalt hámsejteket a bőr felszínéről, ezáltal bőrünk simábbá és egyenletesebbé válik. Az elhalt hámsejtek felhalmozódása miatt bőrünk fakóvá válhat, a pórusok eltömődhetnek, ami pattanásokhoz és mitesszerekhez vezethet. A jó hír: egy jó peeling segítségével könnyedén megelőzhetjük ezeket a problémákat!

A heti arcradírozás előnyei, röviden

1. Az arcradír hatékonyan távolítja el az elhalt hámsejteket, így bőrünk frissebb és ragyogóbb lesz.

2.  A rendszeres peelingezés megakadályozza a pórusok eltömődését, ezáltal csökkenti a pattanások és mitesszerek kialakulását.

3. A tiszta pórusoknak köszönhetően bőrünk jobban tud lélegezni, ami hozzájárul az egészséges bőrműködés fenntartásához. Problémás, aknés bőrűeknek szinte kötelező a heti arcradírozás. Számukra Dr. Gyovai Viola a bőrnyugtató hatóanyagokban is gazdag Bio mandulás peeling & maszkot, valamint a Minit peeling & maszkot alkotta meg, ezek kifejezetten a zsírosabb bőr megújításáért felelnek. 

4.  A peeling segít az egyenletesebb bőrtónus kialakításában, így bőrünk színe egységesebb lesz.

5.  Az arcradírozás után alkalmazott krémek és szérumok mélyebbre jutnak a bőrben, így hatékonyabban fejtik ki hatásukat. Ha száraz vagy normál bőrünk van, bátran válasszuk a fantasztikus gyógynövények hatóanyagával készülő Bio vadvirág bőrmegújító peelinget  vagy a Vanília & bambusz bőrmegújító arcradírt!

Testradírozás, peelingezés természetesen!

Bátran használjunk a testünkre készülő peelinget is, hiszen például a hátat, vagy a narancsbőrrel érintett területeket 2-3 hetente érdemes gondosan átradírozni, ha szeretnénk a legjobb formánkban tündökölni a strandon! Miért érdemes a Naturissimo márkánk Tropical body peelingjét használni 2-4 hetente?

Simább bőrünk lesz, kíméletes polírozással! A testradírok eltávolítják az elhalt hámsejteket, ami különösen fontos a könyök, térd és sarok területén. Nyáron különösen fontos a bőrhibáink kezelése! Bőrfeszesítés, a természet erejével! A radírozás serkenti a vérkeringést, ami hozzájárul a bőr egészségéhez és feszességéhez. Ez még nem minden, hiszen a  test peelingezése után alkalmazott testápolók mélyebbre jutnak a bőrben, így hatékonyabban fejtik ki hatásukat. 

Miért válasszunk natúr- vagy biokozmetikumokat? A természetes összetevőket tartalmazó peelingek nemcsak kíméletesebbek a bőrünkhöz, hanem a környezetünket is kevésbé terhelik. A kockázatosabb összetevőktől mentes peelingek gyengéden távolítják el az elhalt hámsejteket, miközben táplálják és hidratálják a bőrt.

Összegzésképpen, a rendszeres peelingezés elengedhetetlen a bőrünk egészségének megőrzéséhez. Hetente egyszer radírozzuk le az arcunkat, hogy mindig friss és ragyogó legyen, míg a testünket 2-4 hetente peelingezzük, hogy bőrünk sima és egészségesen szép maradjon.