Keresés
Kosár
15:00
0 termék van a kosárban
A kosarad még üres! Biola
Összesen: 0 Ft
Bejelentkezés

Tini arckezelésekhez ajánljuk

Tini Vendégek természetesen szépítő és költséghatékonyan alkalmazható arctisztító kezelése a zsíros, pattanásokkal és mitesszerekkel tarkított arcbőrük számára!

tini arckezelés

A kezelési terv során a termékeink nyugtató hatással bírnak az érzékeny, zsíros-problémás bőr számára. 

A kozmetikumaink a pórusok mélyéig távolítják el a mindennapos szennyeződéseket, mint levegőben lévő port, a sminket, illetve a nap folyamán termelődött felesleges faggyút. 

 

Mindemellett regenerálja is az éppen tisztulófélben lévő arcbőrt!

Növényi Hatóanyagaink között: antioxidánsok, gyulladáscsökkentő hatásúak, arctisztítás utáni pórus összehúzó, illetve a bőr hajszálereinek mikrokeringését normalizáló hatásuknál fogva ápolják az érzékeny bőrfelületet, és mérsékli a kipirosodást. 

 

A teafa, rozmaring, eukaliptusz és a kakukkfű illóolaja erős antibakteriális, fertőtlenítő, illetve nyugtató és tisztító hatásának köszönhetően ideális társ a mitesszerek, valamint a gyulladt pattanások elleni küzdelemben. 

A spirulina alga erőteljes salaktalanító, sejtanyagcsere, illetve rugalmasság fokozó, valamint bőrnyugtató hatású, erőteljes antioxidáns képességgel, melyek együttesen javítják a bőr egészségi állapotát, a fiatalos, ragyogó megjelenést kialakítva a bőrben.

Kozmetikumaink hidratálnak, vitalizálnak: nyári melegben is gyorsan felszívódnak, ezáltal tökéletesen előkészíti a bőrt a sminkeléshez is.  Az A-, C-, B3-, folsav, Biotin-, B6 és E-vitaminok, a hyaluronsav, a zöld tea, a csipkebogyó és a homoktövis multifunkcionális antioxidánsokkal segítik a bőr táplálását.  

Zsírmentes masszázsgélt és kezelés záró arcápoló gélt is találsz a professzionális termékeink között.

Professzionális Kozmetikumaink rendszeres használatával vonzóan ápolt, kisimultabb arc néz vissza a tükörből! Válaszd a Vendégeid számára is a természetes bőrszépítést!