Menü
Bevásárló kosaram

Yucca & rebarbara hidrobalance maszk - 100 ml

Yucca & rebarbara hidrobalance maszk - 100 ml
Yucca & rebarbara hidrobalance maszk - 100 ml

Kevert, tág pórusú és vízhiányos bőrre. Gazdag vitamintartalma és a gyógynövények hatóanyagai elősegítik a bőr hidratációját.

Cikkszám: NAP806HU100

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 18000 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

Leíráskevert, tág pórusú és vízhiányos bőrre

A C-, B3-, E-vitaminok, valamint a rebarbara pulpban és aloe juice-ban lévő bioaktív hatóanyagok és a glicerin elősegítik a bőr vízmegtartó képességének javulását. Kevert, tágpórusú és a vízhiányos érett bőrtípusra ajánljuk professzionális alkalmazásra. A yucca kivonatának szaponinjai támogatják a bőr un. salaktalanítási folyamatait.

Alkalmazása: A maszkot közepes vastagságú rétegben a megtisztított bőrre kenjük, majd a 15-20 perc hatóidő elteltével bő vízzel lemossuk.
*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with  Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.       

26-01-18

„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!