Menü
Bevásárló kosaram

Szemvidítófüves szemkörnyékápoló gél - 15 ml

Szemvidítófüves szemkörnyékápoló gél - 15 ml
Szemvidítófüves szemkörnyékápoló gél - 15 ml

Hyaluronsavval és bőrtápláló hatóanyagokkal segíti elő a szemkörnyék feltöltését. 

A szemvidítófű, aranyvesszőfű és a Ruscus gyógynövények kivonata is a kipihentebb szemkörnyék állapot kialakulását segíti.

Professzionális felhasználásra!

Cikkszám: NAP917HU15

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 18000 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

Leírás

Hyaluronsavval és bőrtápláló hatóanyagokkal segíti elő a szemkörnyék feltöltését.  A szemvidítófű, aranyvesszőfű és a Ruscus gyógynövények kivonata is a kipihentebb szemkörnyék állapot kialakulását segíti.


Alkalmazás: A zsíros és kevert bőrtípusra ajánljuk. A megtisztított nedves szemkörnyék bőrfelületére vékony rétegben gyengéd, körkörös mozdulatokkal felvisszük.
*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with  Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.       

23-01-18

„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!