Menü
Bevásárló kosaram

Bio arónia szemkörnyékápoló krémpakolás - 50 ml

Bio arónia szemkörnyékápoló krémpakolás - 50 ml
Bio arónia szemkörnyékápoló krémpakolás - 50 ml

Tápláló-rejuvenáló krémpakolásként az arckezelésekben szemkörnyékápolásra javasoljuk. A bőrkisimító/feltöltést támogató hatóanyagairól ismert gyógynövények kivonataival és hyaluronsavval készülő krémpakolásként érett, zsír- és vízhiányos bőrre ajánljuk. Az arcra, dekoltázsra időközben más kezelőmaszk is felvihető.  

Cikkszám: BIOLA891HU50

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 18000 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

Leírás

Alkalmazása: Közepesen vastag rétegben felvisszük a szemkörnyékre, majd 20-25 perc hatóidő után a felesleget letöröljük. Célszerű ásványvízzel megnedvesített vattakorongra a Bio Búzavirág, Calming Splash 2-3 ml-ét adagolni, majd borogatásként a krémpakolás fölé a szemre helyezni. Professzionális alkalmazásra


*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak

Tanúsítja: BIOKONTROLL HUNGÁRIA


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.

30-01-18

„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!