Menü
Bevásárló kosaram

Sensi & herbs fogkrém - 100 ml

Sensi & herbs fogkrém - 100 ml
Sensi & herbs fogkrém - 100 ml


Próbáld ki a vadonatúj, enyhén sós ízű Sensi  & herbs fogkrém nyújtotta kíméletes, mégis hatékony tisztítást! A fogínyt is ápoló készítmény gyógynövény kivonatokkal segíti a regenerációt, illóolaj komponensei révén pedig közreműködik az ideális szájhigiénés állapot megteremtésében és fenntartásában.

Rendszeres alkalmazásával mérsékelhető a lepedék, illetve fogkőképződés. Ismerd meg a természetes szájápolás gyöngyszemét, amely S.L.S mentes és nem tartalmaz fluort sem!


Cikkszám: NAT150HUEN100ml

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 18000 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

Leírás


Miért ajánljuk a Sensi & herbs fogkrém használatát?

Natúr szemlélettel formulázott, enyhén sós ízvilágú, nagy kiszerelésű fogkrém, mely gyógynövény kivonatokkal segíti a gyulladt íny regenerációját, és friss leheletet biztosít. A pemetefű, mirha, kamilla és bíbor kasvirág kivonata a fogíny és szájnyálkahártya egészének regenerálódását segíti. Kíméletesen, de hatékonyan polírozza az érzékeny fogakat is, és mérsékli  a fogkő lerakódását. Gondosan összeválogatott komponenseivel a hosszantartó friss lehelet garantált.

Javasoljuk fog- és ajakápolás  termékkörünket, amelyből bioaktív hatóanyagokban gazdag ajakbalzsamot is beszerezhetsz!

Az ideális szájápolás körülményei

A megfelelő tisztítás alapja a helyes fogmosási gyakorlat, a rendszeresség, illetve a tudatosan megválasztott gyógynövényes fogápoló készítmény. A Sensi & herbs fogkrém sokféle növényi hatóanyagot tartalmaz, melynek további előnye, hogy nem tartalmaz fluort és S.L.S és S.L.E.S. összetevőt sem. Kifejezetten ajánlott a szájüreg egészségének megőrzésére, sérült íny esetében is. Gyógynövény kivonatai támogatják az így és a nyálkahártya regenerációját, kíméletesen, mégis hatékonyan gondoskodnak a tiszta felületű, kellemes érzetű fogakról és az üde leheletről.

Naponta háromszor a főétkezések után, körülbelül 1-1,5 ml-nyi mennyiséget tegyél a fogkefére! Oszlasd el egyenletesen a fogak felszínén, illetve közöttük alaposan eldörzsölve, az ínyt is átmasszírozva, majd öblítsd ki kétszer!

 


Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!

Kapcsolódó cikkek

07 Nov Szájápolási kisokos, hogyan válasszuk ki a megfelelő fogkrémet?
0 496
A szájápolás elengedhetetlen része mindennapi rutinunknak, és az egészséges mosolynak. A BIOLA Sensi & herbs fogkrém egy olyan termék, amely a természetes összetevők erejét hozza el nekünk, hogy a tiszta, ragyogó mosoly elérhető közelségbe kerüljön...