Menü
Bevásárló kosaram

Roza krémpakolás - 50 ml

Roza krémpakolás - 50 ml
Roza krémpakolás - 50 ml

Hajszálerek regenerációját segíti a gyógynövények kivonata és a multivitamin komplex. 

Cikkszám: NAP705HU50

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 18000 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

LeírásA bőr mélyebb rétegeiben lévő hajszálerek regenerációját segíti a kökényvirág, hamamelisz, ginkgo kivonata és a multivitamin komplex jelenlétében. A hajszáleres bevérzések, gyulladásos folyamatok következtében kialakult hámszöveti elváltozások felszívódását segíti elő az aranyvesszőfű, palástfű, cickafarkkóró, körömvirág, orvosi somkóró kivonata, a bodzavirág kivonata és a rozmaring illóolaja. •

Alkalmazása: a krémet közepesen vastag rétegben visszük fel az ápolandó bőrfelületre. Kúraszerűen 4-6 hétig alkalmazzuk. Nedves 5-10 perces borogatással gyorsítható a hatás.
*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with  Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.       

26-01-18

„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!