Menü
Bevásárló kosaram

Royal kövirózsa maszk - 50 ml

Royal kövirózsa maszk - 50 ml
Royal kövirózsa maszk - 50 ml

Elsősorban a száraz és a normál bőrtípusra, értékes bőrtápláló olajat tartalmaz, mely elősegíti a tartósan bársonyos bőr kialakulását, és halványítják a bőrpigmentációs zavarok okozta foltokat. 

Cikkszám: NAP733HU50

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 18000 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

LeírásElsősorban a száraz és a normál bőrtípusoknál ajánljuk. A méhpempős méz, a C- és B3-vitaminokkal a kövirózsa pulp és a hyaluronsav, valamint az értékes bőrápoló olajok hatására tartósan bársonyos bőr kialakulását segítik, valamint halványitják a bőrpigmentációs zavarok okozta foltokat. •

Alkalmazása: Célszerű a maszkot a megnedvesített bőrre közepesen vastag rétegben felkenni spatulával.
*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with  Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.       

26-01-18

„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!