Menü
Bevásárló kosaram

Rejuvenáló krémpakolás - 150 ml

Rejuvenáló krémpakolás - 150 ml
Rejuvenáló krémpakolás - 150 ml

Erősen zsír- és mélyrétegi vízhiányos bőrre komplex professzionális bőrtápláló krémpakolás. Gyógynövények kivonatai hatékonyan segítik a bőrregenerációt. 

Cikkszám: NAP734HU150

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 18000 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

LeírásKomplex bőrtápláló krémpakolás erősen zsír és mélyrétegi vízhiányos bőrre: Gyógynövények kivonatai, hidrolizált mandulatej aminosavai, az antioxidáns vitaminok, és a bőrtápláló olajok támogatják a bőrregenerációt. Az erősen vízhiányos bőr vitalitásának visszanyerését elősegítő, bőrön hagyható krémpakolás. A tápanyagigényes bőr ún. fáradtság tüneteinek mérséklődéséhez járul hozzá. A hatóanyagok felszívódását a bőr hajszáleres vérkeringésének fokozásával a rozmaring illóolaja segíti elő, ezért az átmeneti enyhe bőrpír a kezelés része! •

Alkalmazása: A professzionális kezelés során a masszázst követően az arc és dekoltázs területén mint tápláló maszkot alkalmazzuk. Javasoljuk, hogy a szemkörnyékre a HÁRSVIRÁG NEKTÁR SPLASH-sel megnedvesített vatta korongot helyezzünk a krémpakolás hatóideje alatt. A 20-25 perces hatóidő után a krémfelesleget letöröljük.


*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with  Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.       

23-01-18


„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!