Menü
Bevásárló kosaram

Mimóza & papaya krémpeeling - 150 ml

Mimóza & papaya krémpeeling - 150 ml
Mimóza & papaya krémpeeling - 150 ml

Érzékeny bőr kíméletes papaya enzimes professzionális felhasználású peelingje. Bőrnyugtató hatóanyagaikról ismert kivonatok - aranyvesszőfű-, mimóza-, édesgyökér -, valamint a panthenol és az E-vitamin segíti a bőrregenerációt.


Cikkszám: NAP693HU150

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 18000 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

Leírás• bio homoktövis és bio édesgyökér kivonatokkal.

Az érzékeny bőr kíméletes papaya enzimes peelingje, amely a finomszemcsés kaolinnal is polírozza a fellazított hámréteget. Az aranyvesszőfű-, mimóza-, édesgyökér- bőrnyugtató hatóanyagaikról ismert kivonatok, valamint a panthenol és az E-vitamin segíti a bőrregenerációt.

Alkalmazása: Az érzékeny, víz- és zsír hiányos bőrre ajánljuk. A megtisztított, nedves bőrfelületre kenünk kb. 6 ml-nyi arcradírt és körkörös polírozó mozdulatokkal gyengéden radírozzuk 2-3 percig az arc- és dekoltázs bőrfelületét. Majd 5-10 perc hatóidő után ismét átpolírozzuk, és alaposan lemossuk a bőrfelületet. Használatát hetente vagy két hetente egy alkalommal javasoljuk. Professzionális felhasználásra!


*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with  Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.       

04-04-19

„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!