Menü
Bevásárló kosaram

Bio borsmenta & köles peeling - 100 ml

Bio borsmenta & köles peeling - 100 ml
Bio borsmenta & köles peeling - 100 ml

Professzionális felhasználású tejsavas peeling, mely  a köles őrlemény szemcséivel együtt fokozza az elöregedett hámréteg eltávolítását.  Az aranyvesszőfű és a gyulladáscsökkentő hatásáról ismert cickafarkfű kivonata elősegíti a bőr nyugtatását.

Cikkszám: OLYS941HU100

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 18000 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

LeírásTejsavas peeling, amely mechanikailag a köles őrlemény szemcséivel fokozza az elöregedett hámréteg eltávolítását. Az aranyvesszőfű és a gyulladáscsökkentő hatásáról ismert cickafarkfű kivonata elősegíti a bőr nyugtatását. A borsmenta illóolaja és a csalán kivonata támogatja a salaktalanítási folyamatokat.

Alkalmazása: Célszerű az arctejjel letisztított bőrre közepes vastagságban kenni, majd a 5-10 perc hatóidő elteltével vízzel vagy szivaccsal ismét átpolírozzuk a kezelendő bőrfelületet. Ezután langyos ásványvízzel alaposan lemossuk. A bőr pH-ját gyengén bázikus tonikkal ezután helyre kell állítani!

*= ellenőrzött ökológiai  termelésből származnak

** = Ellenőrzött biodinamikus mezőgazdasági termelésből 

Tanúsítja: Biodynamic Federation – Demeter International e. V.

Tanúsítja: BIOKONTROLL HUNGÁRIA


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.


07-05-19


„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!