Menü
Bevásárló kosaram

Grapefruit arctonik (dermatológiailag tesztelt ✔) - 100 ml

Grapefruit arctonik (dermatológiailag tesztelt ✔) - 100 ml
Grapefruit arctonik (dermatológiailag tesztelt ✔) - 100 ml

A vízhiányos és a kombinált bőr hidratációját és tonizáltabb állapotát segíti elő. Az arc- és dekoltázs bőrének frissítő, gyengéden tisztító áttörlésére javasoljuk. Gyógynövények bőrnyugtató hatóanyagai támogatják a bőrregenerációs folyamatokat. 

Cikkszám: EVP065EN100

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 18000 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

LeírásA vízhiányos és a kombinált bőr hidratációját és tonizáltabb állapotát segíti elő.

Alkalmazása: Az arcápolás során az arc és dekoltázs tisztító áttörlésére is ajánlott. Az otthoni arcápolás során a nedves vattakorongra 2-4 ml tonikot adagolunk, majd áttöröljük a szennyeződésektől megtisztítandó bőrfelületet. Ezt követően célszerű ásványvízzel leöblíteni az arc és dekoltázs bőrfelületét. Professzionális alkalmazásra.
*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak

Tanúsítja: BDIH/IONC


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with  Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.       

29-04-19

„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!