Menü
Bevásárló kosaram

Bio dx control arcolaj- 20 ml

Bio dx control arcolaj- 20 ml
Bio dx control arcolaj- 20 ml

Professzionális felhasználású arcolaj, mely a bőrregenerációt elősegítő bio tamanu és kandilla olajjal, míg az Andiroba olaja és a neemfa levél kivonata elősegíti a megfelelő bőrhigiéniás egyensúly helyreállítását. 

Cikkszám: BIOLA918HU20

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 18000 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Címkék: demodex, DX, demodeksz, arcolaj

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

LeírásA bio tamanu és kandilla olajok elősegítik a bőrregenerációt, míg az Andiroba olaja és neemfa levél kivonata elősegíti a megfelelő bőrhigiénés egyensúly helyreállítását. Az árnika és aranyvesszőfű kivonata a rozmaring antioxidáns kivonatával és az E-vitaminnal a problémás terület körüli bőrszövet regenerációját támogatja.

Alkalmazása: A professzionális kezelés során 1-1 cseppet a problémás gócokra cseppentünk, majd körülbelül 15 perc várakozási időt követően a BIOLA917 DX control arctisztító habbal megnedvesített vattakoronggal letöröljük. Professzionális alkalmazásra!*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak

Tanúsítja: BIOKONTROLL HUNGÁRIA


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.


18-01-19


„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!