Menü
Bevásárló kosaram

Aloe & grapefruit bőrpuhító gél (Bőrgyógyászatilag tesztelt ✔) - 300 ml

Aloe & grapefruit bőrpuhító gél (Bőrgyógyászatilag tesztelt ✔) - 300 ml
Aloe & grapefruit bőrpuhító gél (Bőrgyógyászatilag tesztelt ✔) - 300 ml

Bőrkímélő glükozidos felületaktív anyagai kíméletesen  tisztítják a bőrt és támogatják  a hidratálását.  A borsmenta illóolaja elősegíti a higiénikus bőrállapot kialakulását. A professzionális alkalmazása során a pórustisztításhoz készíti elő a bőrt.

Cikkszám: EVP011EN300

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 18000 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

Leírás

Bőrkímélő glükozidos felületaktív anyagai kíméletesen tisztítják a bőrt és támogatják a hidratálását. A borsmenta illóolaja elősegíti a higiénikus bőrállapot kialakulását. A professzionális alkalmazása során a pórustisztításhoz készíti elő a bőrt.

Alkalmazás: a nedves bőrfelületre 3-5 cm3-t felkenünk, majd gőzöljük, vagy borogatjuk a bőrfelületet. Professzionális alkalmazásra!

*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak

Tanúsítja: BDIH/IONC


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with  Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.       

29-04-19

„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!