Menü
Bevásárló kosaram

Mimóza hidratáló nappali arckrém - 150 ml

Mimóza hidratáló nappali arckrém - 150 ml
Mimóza hidratáló nappali arckrém - 150 ml

Erősen vízhiányos bőr komplex hidratáló és tápláló professzionális arckréme. Magas gyógynövény kivonata támogatja a bőr mélyebb rétegében a hidratálást, valamint segíti a bőr természetes védekezőképességét. 

Cikkszám: NAP833HU150

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 18000 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

LeírásAz erősen vízhiányos bőr komplex hidratáló és tápláló arckréme. A tamanu-; a repce-; a szőlőmag-; és az argán olaja elősegíti a bőr zsíroldékony hatóanyagokkal történő ápolását. A bio orvosi somkóró-; bio szőlőhajtásvég-; és lenmagkivonatok a mélyre ható hidratálást támogatja. A bíborkasvirág és körömvirág kivonata a bőr természetes védekezőképességét segíti. A goji- és a hibiszkusz kivonatok pedig a vitális, tónusos bőrállapot kialakulását segíti.
*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with  Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.       

23-01-18

„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!