Menü
Bevásárló kosaram

Mézeskalács masszázsolaj - 300 ml

Mézeskalács masszázsolaj - 300 ml
Mézeskalács masszázsolaj - 300 ml

Komplex átmelegítő, relaxáló hatású professzionális masszázsolaj; használata során stimulálja a vér- és nyirokkeringést ezáltal javítja az oxigénellátást a bőr mélyebb rétegeiben.

Cikkszám: NAP671HU300

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 18000 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

LeírásKomplex átmelegítő, relaxáló hatású masszázsolaj; stimulálja a vér- és nyirokkeringést ezáltal javítja az oxigénellátást a bőr mélyebb rétegeiben.

Alkalmazása: Mivel szilikonolajat sem tartalmaz, ezért a hosszabb idejű testmasszázs esetén célszerű néhányszor utánpótolni a beszívódott biológiailag aktív hatóanyagokat tartalmazó olajat.
*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with  Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.       

24.01.18

„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!