Menü
Bevásárló kosaram

Meggyes flavon maszk - 150 ml

Meggyes flavon maszk - 150 ml
Meggyes flavon maszk - 150 ml

 Kevert, normál és az érett tágpórusú bőrtípusra ajánljuk professzionális alkalmazásra. A vitaminok és a hamamelisz kivonatok segítik a bőr anyagcseréjének a normalizálását. 

Cikkszám: NAP727HU150

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 18000 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

LeírásA C-, B3-, E-vitaminok a meggy pulpban levő nyomelemekkel és értékes flavonoidjaival, valmint a hamamelisz desztillátuma segítik a bőr anyagcseréjének normalizálódását. A méhpempő hatására fokozottan vitális, élénk bőranyagcserét és feszes arcbőr kialakulását támogatja a maszk. Kevert és normál, érett tágpórusú bőrtípusra ajánljuk professzionális alkalmazásra.

Alkalmazása: A gélmaszkot közepes vastagságú rétegben a megtisztított bőrre kenni, majd a 12-15 perc hatóidő elteltével lemosható vízzel. Rövid ideig tartó bőrpír csak a megélénkült hajszáleres mikrokeringést jelzi.
*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with  Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.       

23-01-18

„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!