Menü
Bevásárló kosaram

Bio vitalitás illóolaj mixtura- 30 ml

Bio vitalitás illóolaj mixtura- 30 ml
Bio vitalitás illóolaj mixtura- 30 ml

aromaterápiás illóolajokkal, parfümözött bio olaj

Cikkszám: BIOLA938HU30

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 9800 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

Leírásaromaterápiás illóolajokkal, parfümözött bio olaj

Aromaterápiás, vitalizáló, bemelegítő sport-testmasszázsokhoz illóolajos keverék, amelyet a masszázsolaj bázishoz adagolunk.

Alkalmazása: Ne használja a tömény illóolajos mixturát közvetlenül a bőrfelületen!A professzionális testkezelés előtt a bázis masszázskrémhez, vagy masszázsolajhoz adagolunk 16-20 csepp mixturát /100 g bázisolaj mennyiséghez. A kiegészített masszázskrém/masszázsolajba történő alapos elkeverése után alkalmazható a bőrfelületen.

Gyermekektől elzárva tartandó! Szembe- vagy nyálkahártyára kerülés esetén bő vízzel alaposan öblítsük ki és forduljunk szakorvoshoz!


*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak


Tanúsítja: BIOKONTROLL HUNGÁRIA


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.


28-11-19„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!