Menü
Bevásárló kosaram

Bio mimóza & acerola masszázsgél - 200 ml

Bio mimóza & acerola masszázsgél - 200 ml
Bio mimóza & acerola masszázsgél - 200 ml

vízhiányos, a szeborreás,/zsíros és a kevert bőr masszázsához ajánlott masszázsgél.

A hidratációt támogató aloe juice-t tartalmaz. A bőrnyugtató hatóanyagairól ismert orvosi zsálya és aranyvesszőfű kivonatok, a kandilla- és tamanu olaj, valamint az E-vitamin előnyösen támogatják a bőrregenerációt.

Cikkszám: BIOLA583HU200

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 18000 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

Leírás

Alkalmazása: A gélt közepesen vastag rétegben felvisszük. Majd a 20 percig tartó masszázs során a vízhiányos vagy kevert bőr esetén, ha szükséges, akkor néhány csepp BIO KANDILLA & TAMANU AGE DEFENCE MASSZÁZSOLAJ rápótlást ajánlunk, valamint után nedvesítést javaslunk.

*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak

Tanúsítja: BIOKONTROLL HUNGÁRIA


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.


02-03-20


„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!