Menü
Bevásárló kosaram

Málna peeling (dermatológiailag tesztelt ✔) - 50 ml

Málna peeling (dermatológiailag tesztelt ✔) - 50 ml
Málna peeling (dermatológiailag tesztelt ✔) - 50 ml

Száraz- és gyümölcssavakra érzékeny bőr kíméletes polírozó arcradírja, amely mechanikai professzionális peeling. Bőrgyógyászatilag tesztelt. 

Cikkszám: EVP004EN50

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 18000 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

LeírásA száraz és gyümölcssavakra érzékeny bőr kíméletes polírozó arcradírja, amely mechanikai peeling.

Alkalmazása: A megtisztított nedves bőrfelületre gyengéd, körkörös mozdulatokkal polírozva közepes vastagságú rétegben felvisszük a krémpeelinget. Három perc hatóidő után ismét megnedvesítjük, óvatosan átdörzsöljük a bőrfelületet, majd alaposan lemossuk bő vízzel. Professzionális alkalmazásra!
*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak

Tanúsítja: BDIH/IONCCsak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with  Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.       

29-04-19

„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!