Menü
Bevásárló kosaram

Litchi & ribizli krémpakolás - 100 ml

Litchi & ribizli krémpakolás - 100 ml
Litchi & ribizli krémpakolás - 100 ml

Erősen zsír- és mélyrétegi vízhiányos bőrre. Az erősen vízhiányos bőr vitalitásának visszanyerését elősegítő, bőrön hagyható professzionális krémpakolás.

Cikkszám: NAP617HU100

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 18000 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

LeírásKomplex bőrtápláló krémpakolás erősen zsír és mélyrétegi vízhiányos bőrre. Az erősen vízhiányos bőr vitalitásának visszanyerését elősegítő, bőrön hagyható krémpakolás. A tápanyagigényes bőr un. fáradtság tüneteinek mérséklődéséhez hozzájáruló krém. A napfény okozta un. bőröregedési folyamatokkal szemben a bőr védelmét támogató antioxidánsokat tartalmaz a Litchi és csukóka kivonata. A tamanu- és Pequi olajok elősegítik az érzékeny bőr regenerációját a vitaminokkal együtt. •

Alkalmazása: A professzionális kezelés során a masszázst követően az arc és dekoltázs területén mint tápláló maszkot alkalmazzuk. Javasoljuk, hogy a szemkörnyékre a HÁRSVIRÁG NEKTÁR SPLASH-sel megnedvesített vatta korongot helyezzünk a krémpakolás hatóideje alatt. A 20-25 perces hatóidő után a krémfelesleget a bőrbe masszírozzuk.
*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with  Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.       

26-01-18

„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!