Menü
Bevásárló kosaram

Licorice ultra gél - 100 ml

Licorice ultra gél - 100 ml
Sikertermék
Licorice ultra gél - 100 ml

Kombinált és érett bőr tápláló kezeléseihez az arc- és test revitalizáló ápolásához ajánlott professzionális felhasználású gél.

Cikkszám: NAP821HU100

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 18000 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

Leírásbooster of skin wellness

A kombinált és érett bőr tápláló kezeléseihez az arc- és test revitalizáló ápolásához , a szérumok kiegészítésére ajánlott gél. A Tamanu olaja, a makadámia olaj, a homoktövis és édesgyökér kivonata, valamint az aloe hatóanyagai támogatják az ultrahangos és mezoterápiás kezeléseket is.

Alkalmazása: Az ultrahangos kezelés és a mezoterápia során, a szérumok lokális alkalmazását követően a kezelésekhez közepesen vastag rétegben felvisszük a kezelendő bőrfelületre a szérumok fölé. Erősen vízhiányos bőr esetén 8-10 percenként 3-5 ml fiziológiás sóoldattal egészítjük ki, nedvesítve a bőrfelületet. Professzionális alkalmazásra!
*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with  Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.       

24.01.18

„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!