Menü
Bevásárló kosaram

Kövirózsa krém - 50 ml

Kövirózsa krém - 50 ml
Kövirózsa krém - 50 ml
Kövirózsa krém - 50 ml
Sikertermék
Kövirózsa krém - 50 ml
Kövirózsa krém - 50 ml
Kövirózsa krém - 50 ml
Kövirózsa krém - 50 ml


Fényérzékeny bőrre, arcra és kézre is kiváló, kövirózsa, árpa, zöldtea, kivonatát tartalmazó multivitaminos krém. A pigmentációs zavarral küzdő bőr ápolásában előnyösen alkalmazható arbutint, koji-, azelaic savakat és antioxidánsokat is tartalmaz. Smink alá is ajánlható, könnyen felszívódó hidratáló arckrém, amelyet nappali használatra javaslunk. Minden bőrtípus ápolására használható.

Cikkszám: NAT037HU50

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 9800 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

Leírás

Alkalmazása: Reggelente vékony rétegben a megtisztított, nedves arc, dekoltázs, esetleg a kézfej bőrére visszük fel. Erős napsugárzás esetén ásványi pigmentekkel készülő erős fényvédelmet biztosító fényvédő krémet javaslunk használni az arckrém fölé!

*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with  Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.       

22-11-17

„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!

Kapcsolódó cikkek

08 Dec Itt az ideje a nyári napfény okozta pigmentfoltosodás kezelésnek
0 2353
Itt az ideje a nyári napfény okozta pigmentfoltosodás kezelésénekAz őszi-téli hűvösebb napok beköszöntével számíthatunk ugye arra, hogy kevesebbet látjuk Napunkat, ami megfelelő alkalmat teremt a nyári hónapokban jobban láthatóvá vált fotokárosodás, ..
20 Oct Pigmentációs foltok és kezelésük természetes hatóanyagokkal
0 502
Az őszi, hűvösebb időszak beköszöntével különösen fontosnak tartjuk megérteni, hogyan változik bőrünk az évek múlásával, és milyen biológiai folyamatok játszanak szerepet az öregedés jeleinek kialakulásában. Az öregségi foltok, barna foltok, szeplők..
19 May Vigyázat! Várakozást felülmúló terméktapasztalat!
Livi 0 1600
Néha mi magunk is elámulunk, hogy a ránctalanító készítményeink milyen fantasztikus élményeket okoznak! Nagyon fontosak számunkra a BIOLA kozmetikákba járó vendégeink, és a webshopon a vásárlóink tapasztalatai biotermékeinkkel kapcsolatban. Hiszen cs..