Menü
Bevásárló kosaram

Hidro-F gél - 300 ml

Hidro-F gél - 300 ml
Hidro-F gél - 300 ml

Zsíros, kombinált bőr hidratálásához.

Cikkszám: NAP707HU300

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 18000 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

LeírásFűzfa kivonatát tartalmazó, a bőr felpuhulását elősegítő gél, amelyet masszázs vagy gőzolés előtt zsíros bőrre alkalmazunk a hidratálás és az arctisztítás érdekében. A kakukkfű és citrom illóolajai a biotinnal és a fűzfa hatóanyagaival felpuhítja a bőrt, és a faggyúmirigyek működésének normalizálódását segíti, valamint a bőr mélyebb rétegeiben is kifejti hatását.

Alkalmazása: A HIDRO-F gélt közepesen vastag rétegben felvisszük gőzölés előtt a tisztítandó bőrfelületre, majd 10-15 perces enyhe gőzölés elegendő: az arctisztítás megkezdése előtt letöröljük a bőrön maradt gél felesleget.
Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with  Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.       

25_01_18

„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!