Menü
Bevásárló kosaram

Herbal baba balzsam - 50 ml

Herbal baba balzsam - 50 ml
Herbal baba balzsam - 50 ml
Sikertermék
Herbal baba balzsam - 50 ml
Herbal baba balzsam - 50 ml
Herbal baba balzsam - 50 ml


Méltán közkedvelt, teljeskörű bőrápolást nyújt a legérzékenyebb bőrre is! Orvosi somkóró és a körömvirág, édesgyökér bőrregenerációt támogató kivonatát és allantoint tartalmaz. A vadárvácska, lenmag- kivonat, az érzékeny bőrt kiválóan ápoló shea vajjal, mandulatejjel, pórsáfrány és jojoba olajjal különlegesen hatékonyan óvja és táplálja a baba bőrét. Bőrgyógyászatilag tesztelt, az időjárás ártalmaival szemben a kisgyermek bőrét titán-dioxid szemcsékkel és olyan lipidekkel védi, amik a bőr kiszáradásától óvják a bababőrt.

Cikkszám: NSC004HU50

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 18000 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

Leírás

Alkalmazás: vékony rétegben az ápolandó bőrfelületre felvisszük.

*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with  Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.       

24-11-17

„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!