Menü
Bevásárló kosaram

Gyógynövényes arctisztítás utáni maszk - 200 ml

Gyógynövényes arctisztítás utáni maszk - 200 ml
Gyógynövényes arctisztítás utáni maszk - 200 ml


Bőrregenerációt támogató, bőrnyugtató, bioaktív hatóanyagokat és citromfű-, teafa illóolajat tartalmazó professzionális arctisztítás utáni maszk. 

Cikkszám: NAP732HU200

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 18000 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

LeírásBőrregenerációt támogató, bőrnyugtató bioaktív hatóanyagokat és citromfű-, teafa illóolajat tartalmaz. •

Alkalmazása: Az arckezelést követően az ARCTONIK-kal áttörölt, fertőtlenített bőrre közepes vastagságban visszük fel a maszkot. A 20-25 perces hatóidő elteltével megnedvesítést követően szivaccsal lemosandó. Érzékeny bőrűeknél az enyhe bőrpír az intenzívebb bőranyagcserét, a méregtelenítés fokozódását jelezheti. • Professzionális alkalmazásra ajánljuk arc és vállak pórustisztítását követően!
*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with  Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.       

26-01-18

„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!