Menü
Bevásárló kosaram

Csipkerózsa bőrradír- 150 ml

Csipkerózsa bőrradír- 150 ml
Csipkerózsa bőrradír- 150 ml

Kevert- és zsíros bőrre hölgyeknek, cellulóz őrleményes, gyengén bázikus professzionális mechanikai peeling.  A csipkebogyó, a zsurló, cickafarkfű kivonatával segíti a bőrregenerációt. A megfelelő bőrhigiéniás állapotot a citromfű, és a grapefruit támogatják. Célszerűen használható  még a fiatal szeborreás bőrű hölgyek arcradírozásához. A váll- és dekoltázs területének polirozásához. 

Cikkszám: NAP764HU150

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 18000 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

Leírás

Professzionális, gyengén bázikus mechanikai peeling.

Kevert- és zsíros bőrre hölgyeknek, cellulóz őrleményes, gyengén bázikus professzionális mechanikai peeling, arcradír.  A csipkebogyó, a zsurló, cickafarkfű kivonatával segíti a bőrregenerációt. A megfelelő bőrhigiéniás állapotot a citromfű, és a grapefruit támogatják. Célszerűen használható  még a fiatal szeborreás bőrű hölgyek arcradírozásához. A váll- és dekoltázs területének polirozásához. 


Kevert típusú és zsíros-problémás bőrre kíméletesen polírozó kukorica és cellulóz őrleményes, bázikus, a bőr pórusait mélyen tisztitó peeling. •


Alkalmazása: Professzionális felhasználásra szolgál. A megnedvesített bőrfelületre a szokásos vastagságban körkörös mozdulatokkal 2-3 percig bedörzsöljük, majd 15 perc hatóidő után lemossuk. A három év alatti gyermekek részére a szalicilsav tartalma miatt nem használható!
*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with  Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.       

26-01-18

„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!