Menü
Bevásárló kosaram

Corallina szemkörnyékápoló balzsam - 15 ml

Corallina szemkörnyékápoló balzsam - 15 ml
Corallina szemkörnyékápoló balzsam - 15 ml

A fényártalmaktól is szenvedő szemkörnyéki bőrterület, hidratáló, feszesítő, ránckisimító hatóanyagokban gazdag szemránckrém. 


Az érzékeny komplex szemkörnyékápoló, könnyen felszívódós szemkörnyék ápoló  balzsam, amelyben tamanu, ligetszépe és kendermag olajok ápolják a bőrt. 

Szemvidító fű-, komló-, Corallina és medveszőlő levél kivonata kipihentebb szemkörnyék kialakulását támogatja. 

A hyaluron sav, a kisimultabb, ránctalanabb szemkörnyék kialakulását segíti elő. 

Cikkszám: NAP831HU15

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 18000 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

Leírás

Professzionális, a kis kiszerelésében viszont eladható szemkörnyékápoló, amely komplex szemkörnyék tápláló balzsam, amely a víz és tápanyag hiányos szemkörnyék táplálását és kisimultabb állapotának kialakulását segíti elő. Az érzékeny szemkörnyék táplálását és regenerálását támogatja a tamanu-; ligetszépe-; kendermag olajok és a shea vaj. A mandula fehérje hidrolizátum a ginseng kivonatával a rugalmas struktúrákat felépítő folyamatokat segíti elő. A szemvidítófű-; komló-; Corallina és medveszőlő levél kivonata a kipihentebb szemkörnyék kialakulását támogatja. A hyarulonsav a tónusosabb, hidratáltabb szemkörnyéki állapotot támogatja.
*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with  Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.       

23-01-18

„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!