Keresés
Kosár
15:00
0 termék van a kosárban
A kosarad még üres! Biola
Összesen: 0 Ft
Bejelentkezés

Tini Vendégek természetesen szépítő és költséghatékonyan alkalmazható arctisztító kezelése

Tini Vendégek természetesen szépítő és költséghatékonyan alkalmazható arctisztító kezelése a zsíros, pattanásokkal és mitesszerekkel tarkított arcbőrük számára!

tini arckezelése

A kezelési során a termékeink bőrnyugtató hatással bírnak az érzékeny, zsíros-problémás bőr számára. 
Arctisztító habjaink a pórusok mélyéig távolítják el a mindennapos szennyeződéseket, mint például a levegőben lévő port, a sminket, illetve a nap folyamán termelődött felesleges faggyút. 


Mindemellett regenerálja is az éppen tisztulófélben lévő arcbőrt!
Növényi Hatóanyagaink között az antioxidánsok és gyulladáscsökkentő hatásúak nagy mennyiségben vannak a szérumjainkban, géljeinkben és a kozmetikai maszkjainkban is. Az arctisztítás utáni pórus összehúzó, illetve a bőr hajszálereinek mikrokeringését normalizáló hatásuknál fogva a maszkjaink intenzíven ápolják az érzékeny bőrfelületet, és mérsékli a kipirosodást. 


A teafa, rozmaring, eukaliptusz és a kakukkfű illóolaja erős antibakteriális, fertőtlenítő, illetve nyugtató és tisztító hatásának köszönhetően ideális társ a mitesszerek, valamint a gyulladt pattanások elleni küzdelemben. 
A spirulina alga erőteljes salaktalanító, sejtanyagcsere, illetve tónus fokozó, valamint bőrnyugtató hatású, erőteljes antioxidáns képességgel, melyek együttesen javítják a bőr egészségi állapotát, a fiatalos, ragyogó megjelenést kialakítva a bőrben.
A kezelést záró gélek regenerálnak: nyári melegben is gyorsan felszívódnak, ezáltal tökéletesen előkészíti a bőrt a sminkeléshez is.  Az A-, C-, B3-, folsav, Biotin-, B6 és E-vitaminok, a hyaluronsav, a zöld tea, a csipkebogyó és a homoktövis multifunkcionális antioxidánsokkal segítik a bőr táplálását.  


Zsírmentes masszázsgélt és kezelés záró arcápoló gélt is találsz a professzionális termékeink között.
Professzionális Kozmetikumaink rendszeres használatával vonzóan ápolt, kisimultabb arc néz vissza a tükörből! Válaszd a Vendégeid számára is a természetes bőrszépítést!