Menü
Bevásárló kosaram

Centellás szemkörnyékápoló krémgél (dermatológiailag tesztelt ✔) - 15 ml

Centellás szemkörnyékápoló krémgél (dermatológiailag tesztelt ✔) - 15 ml
Centellás szemkörnyékápoló krémgél (dermatológiailag tesztelt ✔) - 15 ml

Gyógynövény kivonatokkal készülő professzionális szemkörnyékápoló, mely a szemkörnyéki duzzanatokat (PUFFY EYES),  a centella, a szemvidítófű és a medveszőlő levél kivonatával, a szemkörnyék fáradtság tüneteit enyhíti.


A centella, a szemvidítófű és a medveszőlő levél kivonata a szemkörnyék fáradtság tüneteit gyorsan enyhíti, kisimult és kipihentebb hatást eredményez. 

Cikkszám: NAP716HU15

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 18000 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

Leírás


Komplex, természetes bioaktív hatóanyagokkal készülő szemkörnyékápoló krémgél: gyógynövények kivonatai, a bőr struktúrájának felépülését támogató vitaminok és bőrtápláló olajok, mint tápanyagok a gyors bőrregenerációt elősegítő hatóanyagok tárháza, amely a szemkörnyéki duzzanatokat (PUFFY EYES) nyugtatja, felszívódásukat segíti. A centella, a szemvidítófű és a medveszőlő levél kivonata a szemkörnyék fáradtság tüneteit enyhíti, kisimultabb, kipihentebb szemkörnyéki állapot kialakulását segíti.

Alkalmazása: a bőrön hagyható krémgéleknél közepes vastagságban visszük fel a szemkörnyékre, a felesleget 20 perc múlva letörölhetjük. A fokozódó bőranyagcsere következtében a különösen érzékeny bőrűeknél rövid ideig tartó enyhe bőrpír jelentkezhet, amely fél órán belül elmúlik.
*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with  Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.       

25_01_18

„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!