Menü
Bevásárló kosaram

Búzavirág age control arckrém (dermatológiailag tesztelt ✔) - 100 ml

Búzavirág age control arckrém (dermatológiailag tesztelt ✔) - 100 ml
Búzavirág age control arckrém (dermatológiailag tesztelt ✔) - 100 ml

bőrgyógyászatilag tesztelt Vízhiányos bőrre ajánlott nappali arckrém. A bársonyos bőrérzet kialakulását az édes mandula, a baobab és a makadámia olaja, valamint az E-vitamin is támogatja.

Cikkszám: EVP095EN100

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 18000 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

LeírásNappali arckrém vízhiányos bőrre, mely különösen támogatja a bőr környezeti ártalmakkal szembeni védelmét. A búzavirág, nyáriorgona és körömvirág kivonatok támogatják a bőrregenerációs folyamatokat. A bársonyos bőrérzet kialakulását az édes mandula, a baobab és a makadámia olaja, valamint az E-vitamin is támogatja.

Alkalmazása: Vékony rétegben kezelést záró krémként felvisszük vagy kevert bőrtípus esetén tápláló és hidratáló nappali krémként alkalmazzuk. Otthoni felhasználásra a megtisztított, még nedves bőrfelületre reggelente vékony rétegben kell felvinni! Professzionális alkalmazásra!
*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak

Tanúsítja: BDIH/IONC


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with  Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.       

29-04-19

„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!