Menü
Bevásárló kosaram

Vadárvácska & körömvirág maszk (dermatológiailag tesztelt✔) - 150 ml

Vadárvácska & körömvirág maszk (dermatológiailag tesztelt✔) - 150 ml
Vadárvácska & körömvirág maszk (dermatológiailag tesztelt✔) - 150 ml

Érzékeny bőrre ajánlott, bőrnyugtató hatóanyagairól ismert gyógynövény kivonatokkal, melyek hatékonyan támogatják a bőrregenerációt. 

Cikkszám: EVP008EN150

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 9800 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

LeírásA bőrregenerációs folyamatokat támogatószúrós csodabogyó és körömvirág kivonatát tartalmazza a maszk. A bőrnyugtató hatóanyagaikról ismert aranyvesszőfű, vadárvácska és édesgyökér gyógynövények kivonatát tartalmazó maszk érzékeny bőrre.

Alkalmazása: A zsír és vízhiányos bőrtípusra ajánlható tápláló, regeneráló- bőrnyugtató maszk. Közepesen vastag rétegben felvisszük a kezelendő nedves bőrfelületre, majd 18-20 perc után lemossuk. Professzionális alkalmazásra.
*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak

Tanúsítja: BDIH/IONCCsak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with  Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.       

29-04-19

„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!