Üdén, ápoltan, gyógynövényesen!


Gyógyító virágok, kivonatok illatában fürdőzni: ez maga az ősz, hogy terített asztalán dúsan kínálja aromás büszkeségeit. Merítkezzünk meg benne tetőtől-talpig, hogy megerősödve, egészséget sugárzón sétáljunk a hidegebb évszakokba. 


Extrém száraz, érzékeny a kézfejed? Íme, az igazi! Egy komplex bőrápoló, és tápláló krém, mely gyógynövény kivonatokkal és bőrtápláló tamanu-, jojoba-, szezám-, olajokkal, kakaóvajjal erősít meg,   E-, B5-, C-vitaminokkal, allantoinnal, és a bíbor kasvirág-, körömvirág-, homoktövis-, valamint citromfű kivonatával kényeztet. Lenmag, zab kivonatával hidratál.

 

Mimóza age control testápoló olaj

Megfürdőznél a fiatalság olajában? Nos, ez már nem lehetetlen. Íme az olaj, mely a fiatalság titkát rejtegeti. Bőrtápláló, bőrselymesítő, könnyen felszívódó olaj, melnyek titka, hogy a bőr regenerációját támogató esszenciális zsírsavakban és lipidekben gazdag. Még hatékonyabbá teszi, hogy  E-vitamint és antioxidáns gyógynövények kivonatát is tartalmazza.

 

Echinacea micellás arctisztító virágvíz

Szeborreás és kevert bőr ápolására mattító gyógynövénykivonattal

Az olajos szeboreás és kevert bőr ápolására ajánljuk. A mattító és un. bőrtömörítő hatásáról ismert Epilobium sp gyógynövény kivonata elősegíti bőre szépülését. A hidratációt támogató Aloe juice és édesgyökér kivonatot is tartalmaz. Az ún. könnyű olajos fázisban lévő Tamanu olaja is támogatja a bőr vízmegtartó képességét. A bio rózsavíz és az aranyvessző kivonata elősegíti a tonizált üde bőrállapot kialakulását