TERMÉSZETES NYÁRI BŐRVÉDŐ TIPPEK A LEGKISEBBEKNEK

 

A nyár természet adta szépségeiben gyönyörködve, azt is szükséges szem előtt tartani, arról nem megfeledkezni, hogy a babák bőre is változásokon megy keresztül a különböző évszakokban. Adunk Önöknek néhány egyszerű tippet a csöppségek tavaszi bőrápolásához, védelméhez, ahhoz, hogy a kertben, a nyár elején a szabadban töltött idő gondtalanul telhessen.


Napvédelem

A 6 hónaposnál fiatalabb babákat óvjuk a közvetlen napfénytől! Amennyiben feltétlen szükséges a napon tartózkodás, feltétlenül használjunk kifejezetten babáknak fejlesztett nagyon erős (SPF 50+) krémet a káros UV sugarak ellen, az arcon, a kézfejen, illetve azokon a területeken, melyeket nem fed ruha. Legyen a kezünk ügyében már tavasszal is egy széles karimájú fejfedő csemeténk részére. Amennyiben babakocsit használunk szereljünk fel rá napernyőt, ami kellő árnyékot biztosít a picinek! Feltétlenül jól szellőző, hosszú ujjú ruhába öltöztessük az érzékeny és sérülékeny bőrű babákat a késő tavaszi vagy nyár eleji séták alkalmával!


Hidratálás

Bizony már a babáknál is szükséges lehet! Nagyon fontos dolog, mert a babák bőre különösen hamar képes a kiszáradásra, ami akár irritációt is eredményezhet. Pláne mikor kivisszük őket a tavaszi levegőre, ahol bőrüket szél és fény (a nem közvetlen is) éri.


Ehhez nyújt természetes segítséget a BIOLA a babáknak készített hatékony készítményeivel:


NATURISSIMO: HERBAL BABA BALZSAM 


A bőr környezeti ártalmaktól való védelmét támogatja a balzsam. Orvosi somkóró és a körömvirág, édesgyökér bőrregenerációt támogató kivonatát és allantoint tartalmaz. A vadárvácska, a lenmag kivonat az érzékeny bőrt kiválóan ápoló shea vajjal, mandulatejjel, pórsáfrány és jojoba olajjal különlegesen hatékonyan óvja és táplálja a baba bőrét. A bőrnyugtató hatóanyagok mellett a hidratációt is elősegíti és a nem nano méretű titán-dioxid kis mértékben a fényártalmaktól is óvja az érzékeny bababőrt. A bőrgyógyászatilag tesztelt készítmény megnyugtató segítség a baba bőrére!


BIOLA: HOMOKTÖVIS FÉNYVÉDŐ KRÉM SPF 50+


Bőrgyógyászatilag tesztelt nagyon erős fényvédelmet biztosító krém, amely bőrtápláló bioaktív hatóanyagokkal készül. A napfény okozta ártalmaktól és a mélyrétegi bőröregedési folyamatok mérséklését támogató antioxidánsokat és bőrápoló hatóanyagokat, bőrtápláló növényi olajokat tartalmazó krém. A szükséges mennyiségű D-vitamin termelődését eredményeső napfényhez így is/emellett is hozzájut a baba a félárnyékos helyen is 30 perc alatt!