Ma már minden arckrémre rámondják, hogy anti-ageing, ráadásul egy jó részükre a minimális hatóanyag és a vegyi formulázás miatt ez még jóindulattal nézve sem igaz... Ráadásul az anti-ageinget nem lehet csak letudni egy kezeléssel vagy egy termék egyszeri használatával! 

Bármennyire is szuper egy adott készítmény vagy eljárás: Az biztos, hogy nem képes azonnal egetrengető csodát tenni a bőröddel! Hiszen ez nem így működik. Gondolj csak bele: Ha egy kiszáradt növényt meglocsolsz egy nagy adag vízzel, nem fog hirtelen kivirágozni. Ehhez az kell, hogy folyamatosan megkapja a megfelelő tápanyag mennyiséget.

Ugyanez igaz a bőröd esetében is. Idő kell ahhoz, hogy a kozmetikumok ki tudják fejteni a valódi hatásukat! A BIOLA kozmetikumainak rendszeres, napi használatával és egy jól összeállított arcápolási rutinnal már akár tíz nap múlva is láthatod az eredményeket. Igaz ez a következő anti-ageing rutinra is!

 

100%-ban természetes, napi anti-ageing arcápolási rutin, Dr. Gyovai Viola ajánlása alapján a hidratált és feszes arcbőrért!

 

Hetente egyszer peelingezd le az arcbőrödről a hámsejteket!

 Napi használatra fejlesztettük a BIO goji & alaria szérumot, amely anti-ageing és növényi hatóanyagokban rendkívül gazdag ránctalanító koncentrátum, még a kékfény ártalmait is mérsékli!

 A bőrtípus szerinti arckrém, például a BIO vadvirág arcápoló balzsam kiváló választás nappalra, a szérum fölé!

 A tökéletesen kisimult és feszes szemkörnyékért a BIO bearberry szemkörnyékápoló felel, mely anti-ageing hatóanyagai mellett fizikai fényvédőt is tartalmaz, így véd a káros UV sugárzástól.

 Az anti-ageing arcápoláshoz legkiválóbb natúr- és bio szérumainkat most 25%-kal olcsóbban szerezheted be közvetlenül a gyártótól a webshopunkban,

csak május 4-éig!