A tél kihívása a gyulladásra hajlamos, érzékeny bőrre


Mindannyiunknak mást jelent a tél. Sokunk szereti ezt az évszakot, a frissességét, a levegő hidegét, ami egyben lehetőséget is nyújt a szabadból az otthonunkba való visszatéréskor a bekuckózásra, az összebújásra.
Ugyanakkor a téli zimankó egyeseknek, a különféle bőrproblémákkal rendelkezőknek szenvedést is okoz. Az ekcéma, a pikkelysömör és a rosacea, az állandósult bőrpír, a bőrgyulladás három gyakori formája, amely gyermekeket és felnőtteket egyaránt érinthet.

A tünetek közé tartozik a vörös, viszkető és száraz bőr, ami nagyon irritáló érzést kelt. Az efféle gondokkal rendelkező bőr nehezen tartja meg a nedvességet, így az száraz lesz és gyakran viszket, összességében a bőr komfortérzete nagyon kellemetlenné válik. A kinti hideg és a száraz fűtött szoba levegője egyaránt rontja a helyzetet. Ezért kiemelten fontossá válik olyan természetes eredetű összetevőkből készített bőrápoló készítményeknek a mindennapos használata, amely a hidratáláson túl gondoskodnak a bőr normál funkciójának működéséhez nélkülözhetetlen zsírsavak pótlásáról is, melyek a bőr összetevőit képző zsiradékok alkotóelemei.
És ami szintén nagyon fontos, hogy gyulladáscsökkentő, nyugtató és az érfalak (kapillárisok) működését normalizáló hatással is rendelkezzenek, a növényi hatóanyagaik által.

Amennyiben időben gondoskodunk bőrünk speciális igényeiről, megfelelő táplálásáról és védelméről, az idő előtti bőröregedéssel sem kell számolnunk.

Ha a fent említett bőrproblémák valamelyikével küzd, BIOLA cégünk a bőr ápolásához a DR. GANOLIFE kozmetikai termékcsaládja Önnek szól.


Gyorsan felszívódó testápoló, amely az aktív bőrregeneráció támogatásához gyógynövény kivonatokat, E-, B5- vitaminokat, és bőrtápláló növényi olajokat is tartalmaz. Az allantoin, a Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba) és a cickafarkfű kivonata elősegíti a bőrregenerációt, így az érzékeny, száraz bőr komplex bőrtáplálásához, fiatalosan üde bőrállapotához hozzájárul. Valamint gyulladáscsökkentő hatásuknál fogva segítenek normalizálni a bőr működését.


Kíméletes bőrtisztító babafürdető. Bőrregenerációt elősegítő és a hajképződést támogató B5-vitaminnal, allantoinnal, bíborkasvirág és körömvirág kivonatával készül. A ganoderma gomba és a levendula kivonatai, a jojoba bőrápoló olaja, a B5- vitamin társaságában gondoskodnak a gyulladáscsökkentő hatásról.


A bőrregenerációt támogató és gyulladáscsökkentő hatásukról ismert gyógynövények és a Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba) kivonatát tartalmazó gél. Melyben a katicavirág magaolaja és a jojoba viasza fokozzák a gél gyulladáscsökkentő hatását. A teafa és a muskotályzsálya illóolajával, valamint börregeneráló hatású E-, B5-, B3-, C-vitaminokkal készül.