Sokan követik el azt a hibát, hogy kizárólag az illat vagy csomagolás alapján választják meg a kozmetikumaikat, köztük a tusfürdőjüket is. Természetesen ezek sem elhanyagolható szempontok, a fontossági sorrendet azonban nem ezeknek kellene vezetni – ha nem vesszük figyelembe az összetevők listáját, megeshet, hogy az elhibázott választás miatt bőrünk szárazzá, irritálttá válik, amitől natúr és bio tusfürdők használatát követően nem kell tartani. A BIOLA-nál rendkívül örülünk annak, hogy egyre többen választanak tudatosan, és kifejezetten keresik azokat az arc- és testápoló termékeket, amik természetes összetevőkből készülnek, és a hagyományos kozmetikumokhoz hasonlóan finom illatúak, mutatós a csomagolásuk, a bőrnek azonban extra ápolást biztosítanak és nem mellesleg a környezetet sem terhelik.

Amikor a napod része az edzés, akár többször is a zuhany alá állhatsz. Vagyis még szorosabb kapcsolatot tartasz fenn a tusfürdőddel, ami közvetlenül érintkezik a bőröddel. A benne lévő hatóanyagok nemcsak a bőr felszínén fejtik ki a hatásukat, hanem a mélyebb rétegekbe jutva is teszik a dolgukat. A rendszeres használatnak köszönhetően ideális esetben tisztává, illatossá, puhává és hidratálttá válik a bőröd, ha azonban rosszul választasz tusfürdőt netalán érzékenyebb a bőröd, a túlzottan agresszív összetevők miatt megsérülhet a bőröd védelmi vonala, ami a kiszáradás és a viszketés mellett húzódással, kipirosodással, kellemetlen tapintással járhat együtt.

Ugye te sem pont erre vágynál egy frissítő zuhanyozás után? Ha a túlzottan agresszív komponensek megsértik a bőrünk lipidrétegét (ami védelmet nyújt a külső káros hatások és kórokozók ellen), fogékonyabbá válhat a különféle fertőzésekkel szemben is. A természetes összetevőkből készült kozmetikumok használatát követően azonban nem kell ilyen kellemetlenségektől tartani.

A NATURISSIMO a család kedvence termékcsalád Izsóp tusfürdője friss illatot eredményez és kíméletes a bőrhöz. A benne található antioxidánsoknak köszönhetően hozzájárul bőrünk egészséges és kiegyensúlyozott működéséhez. Az izsóp hatóanyagai között megtalálhatóak gyógyhatású vegyületcsoportok (flavonoidok, cseranyagok), melyekből előnyös tulajdonságai származnak. Üde, frissítő érzést biztosítanak a borsmenta illóolajban található terpének.

Örökzöld, a család kedvence GREEN POWER tusfürdőnk, mely kellemes felfrissülést és gyengéd bőrtisztító anyagokkal készült tusfürdő gél. Harmonikus hatását a diók királynőjének bőrtápláló olaja eredményezi, de kiemelkedik a kamilla és a bíborkasvirág hatóanyaga. A benne lévő telítetlen zsírsavak magas százaléka miatt nagyszerű segítség az egészség megőrzésében. Mindemelett fő tisztító tulajdonsága az orvosi zsályából származik (baktérium- és erőteljes vírusölő).