Az érzékeny bőrű Vendégeidnek is új és hatékony peelinget keresel? Nálunk széles a választék!

Enzimes Peelingek: MIMÓZA & PAPAYA KRÉMPEELING (NAP693 termékkód)

A gyümölcssavakra érzékeny bőr kíméletes papaya enzimes peelingje, amely a finomszemcsés kaolinnal is polírozza a fellazított hámréteget. Az aranyvesszőfű-, mimóza-, édesgyökér bőrnyugtató hatóanyagaikról ismert kivonatok, valamint a panthenol és az E-vitamin segíti a bőrregenerációt.

Bármely érzékeny és vagy világos bőr natúrkozmetikai kezeléséhez javasoljuk!


Gyümölcssavas Peelingek: AHA BIRS PEELING (NAP708 termékkód)

Kombinált, valamint zsír- és vízhiányos bőrre is ajánljuk. Különösen előnyös a tág pórusú kombinált bőrre. Alacsony pH-jú AHA peelingező maszk, amely a 15-20 perc alatt hatékonyan távolítja el az elhalt, elöregedett bőrfelszíni réteget. A benne lévő vitaminok az egészséges bőrregenerációt támogatják, a kitozán hidrolizátuma aminosav-utánpótlást és kellemes bőrérzetet biztosít. A birs biológiailag aktív savai segítik a peelingezést, ill. bőrregenerációt elősegítő hyaluronsav-származékokat, tonizáló hatású pektineket és cseranyagokat tartalmaz. Minden bőrtípusra használható.


Mélytisztító Arcradírok: ALGÁS MÉLYTISZTÍTÓ ARCRADÍR (NAP709 termékkód)

Kombinált, valamint zsíros bőrre is ajánljuk. Különösen előnyös a tág pórusú kombinált bőrre. A zsírosproblémás bőrre ajánlott finoman polírozó zsurló őrleményes, gyengén bázikus, a bőr pórusait mélyen tisztító peeling-je. A spirulina alga nyomelemekben gazdag, valamint a bőrregenerációt támogató körömvirág- és orvosi somkóró kivonatát is tartalmazó arcradír. A grapefruitmag olaj, a teafa-, citrom-, ciprus illóolajai a megfelelő bőr higiénés állapotot segítik elő. Különösen jól bevált a kamasz fiúk pórustisztító arckezelésénél!


Bőrradírok Testkezelésekhez: TROPICAL BODY PEELING (NAP762 termékkód)

Bármely bőrtípusra alkalmazható testpeeling. Egzotikus gyümölcsökkel (pl. papaya, maracuja stb.) készülő bambuszőrleménnyel polírozó testpeeling.


Bőrradírok (Porkeverék állagúként tárolhatók): SZŐLŐMAG ŐRLEMÉNYES BŐRRADÍR (PORKEVERÉK) (NAP786 termékkód) Bármely bőrtípusra használható mechanikai peeling professzionális alkalmazásra! Ásványvízzel vagy arctejjel hígítható közvetlenül a kezeléshez szükséges mennyiségben. A szőlő és koriander magjának apró szemcséi a kaolin segítségével kíméletesen és alaposan polírozzák a bőrfelületet.

Testkezeléshez a vízzel történő bekeverését követően 15 percen belül felhasználandó!

Bekevert / hígított bőrradír paszta esetében is 15 percen belül felhasználandó!


Öko Tipp: Ültess Méhbarát virágokat! 

Dúsan virágzó, színes virágokkal teli kertet hozhatsz létre, ami a méheket és más beporzókat is vonzza. A levendula, a napraforgó és a vadvirágok mind-mind fantasztikus választások, a szorgos méhek is imádni fogják őket!